AGT'den yenilikçi usta seminerleri

Güncelleme Tarihi:

AGTden yenilikçi usta seminerleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 11:39

AGT'den yenilikçi usta seminerleri

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB), mobilya bileşenleri ve parke sektöründe hizmet veren AGT'nin kalite uzmanları çeşitli illerdeki iş ortakları, mühendisler ve marangozlarla bir araya geldi. Yoğun katılımlı seminerlerde AGT'nin yeni ürünleri de tanıtıldı.

Antalya merkezli AGT, yurt genelinde iş ortaklarıyla bir araya geldiği seminerlerde son çıkan ürünleri ve uygulamaları hakkında bilgi verdi. Sürdürülebilir kalite ve güçlü marka algısının yerleşik bir hal almasında önemli rol oynayan seminerlerde, AGT ürünlerinin teknik özellikleri ve doğru uygulama teknikleri üzerine bilgiler verildi.

AGT Marka ve Pazarlama Müdürü Özge Sipahioğlu, "Hem yurt içinde hem yurt dışında başlattığımız usta seminerlerimize devam ediyoruz. AGT ürünlerini son kullanıcılarımızla buluşturmamızda bizlere destek veren değerli ustalarımıza, gelişen teknoloji ile sürekli yenilenen ürünler hakkında bilgilerini tazelemeleri konusunda yardımcı oluyoruz. Bu eğitimlerimiz ile sektörde fark yaratmaya devam edeceğiz" dedi.

Konya, Karaman, Tekirdağ, Elazığ, Diyarbakır ve Uşak'ın ardından Kütahya'da gerçekleştirilen seminerlerin yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Sipahioğlu, katılımcıların da memnuniyetlerini dile getirdiğini kaydetti.

Sipahioğlu, ürünün kaliteli olmasının yanında kullanım ve montaj gibi önemli noktalarda profesyoneller tarafından bilgi verilmesinin çok önemli olduğunu belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!