Ağrılı başarılı teniscilerden ASKF'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Ağrılı başarılı teniscilerden ASKFye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2015 16:34

Haberin Devamı

AĞRI (AA) - Türkiye Atletizm Federasyonunca (TAF) düzenlenen turnuvada şampiyon olan Ağrılı tenisçiler, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erkan Kösedağ'ı makamında ziyaret etti.

Trabzon'da gerçekleşen turnuvada şampiyon olan Mehmet Semih Aslan ve Habib Anak ile antrenörleri Fırat Balkis'i makamında kabul eden Kösedağ, başarılarından dolayı sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.

"Bir turnuvada seri başı olarak yer alan ve finalde karşı karşıya gelen iki Ağrılı sporcumuz, bizleri gelecek adına umutlandırıyor" diyen Kösedağ, bu başarıların tesadüf olmadığını uzun süren çabanın eseri olduğunu dile getirdi.

Elde edilen başarıda eski Tenis Kulübü Başkanı Kasım Kaya'nın da emeği olduğunu anımsatan Kösedağ, şöyle konuştu:

"En büyük emek kesinlikle antrenör arkadaşımız Fırat Balkis'in. İnşallah çocuklarımız 12 yaşına geldiğinde milli formayı giyerek bu emeğin karşılığını alacak. Ocak ayı sonunda yapılacak genel kurulda, Ağrılı hemşehrimiz Cengiz Durmuş muhtemelen tek adayla Tenis Federasyonu'nun başına geçecek. Bu çok önemli bir gelişme. Bir hemşehrimizin sporun branşlarının başına geçmesi sevindirici ve bir o kadar gurur verici. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum."

Haberin Devamı

Balkis ise kentte yaşanan soğuk hava nedeniyle kapalı bir tenis kortu ihtiyacının olduğunu ifade etti.

Daha sonra, ASKF tarafından sporculara eşofman hediye edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!