Ağrı'da yaşlılar için etkinlik

Güncelleme Tarihi:

Ağrıda yaşlılar için etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 12:10

Ağrı'da yaşlılar için etkinlik

Haberin Devamı

Servet ARSLAN / AĞRI, (DHA)- Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakım Programı öğrencileri tarafından yaşlılar haftası etkinliği düzenlendi.

Programa Huzur Evi sakinleri ve rehberleri ile Fen Edebiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Güray Okyar, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ramazan Demirdağ, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı. Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Güray Okyar; "Sosyal hizmetler devletin öncelikli hedefi olmalı ve yardıma muhtaç bireylerin toplumdaki yerlerini almaları sağlamalıdır. Devletimizin hizmetlerinin yanı sıra toplumumuzda da gönüllü bireylerin olması gerekmektedir. Bir ömür topluma ve ülkeye hizmet etmiş olan insanlarımızın yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır. Ailelerinden ve çocuklarından bu hizmeti çeşitli nedenlerle alamayanlara bu hizmet devletimiz tarafından verilmektedir" diye konuştu.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nun yaşlılar haftası için özel hazırlanan yaş pasta kesildi. Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin düzenlediği tiyatro gösterisinin ardından program, Üniversite Müzik Bölümü öğrencilerinin müzik dinletisi ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI



 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!