Ağrı'da üniversiteli gençlerden çevik kuvvete ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Ağrıda üniversiteli gençlerden çevik kuvvete ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2016 09:34

Ağrı'da üniversiteli gençlerden çevik kuvvete ziyaret

Haberin Devamı

Servet ARSLAN/ AĞRI, (DHA)- AĞRI İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencileri, Kredi Yurtlar Kurumu müdür ve çalışanları ile birlikte Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Selahattin Han ile KYK Ahmed-i Hani erkek öğrenci yurdu müdürü Bünyamin Taş, yurt personeli ve yurtlarda kalan ünivesiteli öğrenciler, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyarete gittiler. Ellerinde dev Türk bayrakları ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne kadar yürüyen öğrenciler "Her şey vatan için" sloganı attı. İstanbul Beşiktaş'ta terör saldırısında şehit olan polisler için Kuran-ı Kerim okutulup dualar edildi. Çiçek ve Türk bayrağı hediye edilen Komiser Fatih Yılmaz, "Sizler buraya gelerek destekte bulunduğunuzu göstermiş oldunuz" dedi. Selahattin Han ise "Dost ve düşmana polisimizin yanında olduğunu göstereceğiz" diye konuştu.
İstanbul'daki hain terör saldırısını kınadıklarını belirten Müdür Selahattin Han ise "Öğrencilerimizle birlikte 'polisimizin yanındayız' demek için buradayız. Bugünden sonra da polisimizin yanında olacağız. İlerleyen zamanlarda da polislerimizin nöbet tuttuğu noktalara gideceğiz. Buralarda dost ve düşmana polisimizin yanında olduğunu göstereceğiz" dedi. Daha sonra öğrenciler polislerle fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!