AĞRI HABERLERİ MERKEZ HABERLERİ

Ağrı'da gıda denetimleri artırıldı

DHA
11.06.2017 - 14:16Son Güncelleme :
DHA

Servet ARSLAN / AĞRI, (DHA)-Ağrı Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı dolayısıyla denetimler artırıldı.
    Ramazan ayı dolayısıyla Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü personeli tarafından pastane, fırın, kasap, toplu tüketim yerlerine teknik ve özel hijyen koşulları üzerine denetimler yapılıyor. Gıda kontrolörleri tarafından gerçekleştirin denetimlerde, çalışanların iş kıyafetlerinden taban ve tavan temizliğine kadar gıda üretimi ve sunumu yapılan işletmelerde dikkat edilmesi gereken tüm hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı denetleniyor. Çalışanların hijyen sertifikalarını da denetleyen ekipler, depolarda son tüketim tarihi geçmiş gıda ürünü kontrolü de yapıyor.
    Yapılan denetimlere Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Engin de katıldı. Engin, "Ramazan ayı nedeni ile denetimlerimiz gece ve gündüz deva ediyor. Özellikle Ramazan ayı boyunca ekmek ve unlu mamullerin üretim ve satış yerleri çok sık denetlenecek. Halkın sağlığı ile oynayanlara müsaade etmeyeceğiz. Ayrıca vatandaşlar gıda ile ilgili tüm şikayetlerini Alo Gıda Hattın olan 174'ü arayabilirler" diye konuştu

FOTOĞRAFLI

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Hurriyet.com.tr’nin Merkez haberleri bölümünde, DHA’nın abonelerine gönderdiği Merkez haberleri otomatik olarak derlenmektedir. hurriyet.com.tr editörleri otomatik akış içinde Ağrı'da gıda denetimleri artırıldı haberine editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.

AĞRI NAMAZ VAKİTLERİ

14 Aralık 2017, Perşembe
  • İmsak
    05:27
  • Guneş
    07:14
  • Öğle
    12:14
  • İkindi
    14:37
  • Akşam
    16:52
  • Yatsı
    18:27

AĞRI NÖBETÇİ ECZANELER

Sorunapp.com'un katkılarıyla
  • Yol Eczanesi

    Merkez
  • Uğur Eczanesi

    Merkez
Sayfa Başı