Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2018 14:32

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

Oğuzhan HANÇER / AĞRI, (DHA)- Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Danışma Kurulu toplantısı Vali Süleyman Elban ve Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut ile Danışma Kurulu üyelerinin katılımlarıyla üniversite konuk evinde yapıldı.

İlk kez düzenlenen ve şehir-üniversite birlikteliğini güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen toplantıda Rektör Prof. Dr. Karabulut, atandığı 21 Ocak 2017 tarihinden bu güne kadar gelinen süreci, üniversitemizde yapılan bir yıllık çalışmaları ve gelecek planlamalarını anlatan bir sunum yaptı.

Toplantıda konuşan Vali Sayın Süleyman Elban, Üniversite Danışma Kurulunun Ağrı’da üniversite ile paydaş ve iş birliği içerisinde olabilecek birçok kesimi bir araya getireceğini ve bu birlikteliğin yapılacak faydalı çalışmalara bir başlangıç olmasını dilediğini ifade etti.

İlk kez Üniversite Danışma Kurulu oluşturduklarını söyleyen Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, şehir ve üniversite arasında kurulacak bağların önemine vurgu yaparak, Üniversite Danışma Kurulunun Ağrı ile üniversitenin bütünleşmesine önemli katkılar sağlayacağına inandığını ve bu ilk toplantın belirlenen hedeflere ulaşma noktasında atılan büyük bir adım olduğunu söyledi. Toplantıda üniversitenin bir yıllık çalışmalarıyla ilgili sunum yapan Prof. Dr. Karabulut, fakülte, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının mevcut durumlarıyla ilgili bilgiler vererek özellikle Tıp Fakültesi çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!