Ağrı Askf’den Müdür Aziz Sinan Alp’e Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Ağrı Askf’den Müdür Aziz Sinan Alp’e Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2015 16:34

AĞRI ASKF'DEN MÜDÜR AZİZ SİNAN ALP'E ZİYARET

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’i ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.
ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, "Ağrı, spor konusunda köklü ve geçmişi olan bir il. Bende bu köklü ilin sporuna katkıda bulunmak için geldim. BESYO mezunuyum. Sporun tabanında yer alan sizler gibi sivil örgütlerin sorunlarını biliyorum. Şunu bilmenizi istiyorum ki tesislerimiz 24 saat halkımızın ve spor yapmak isteyen veya spor yaptıran kişi ve kurumların hizmetinde olacak. Kesinlikle tesisleri koruyalım diye, kullandırmayalım şeklinde bir mantalitem yok. Tesisler kullanılsın diye yapılıyor" dedi.
ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ise, ‘hayırlı olsun’ temennisi sonrası Ağrı’daki tesislerin eksikliklerini anlattı. Kösedağ, "Yeni bir şeyler yapmak için, mevcut kişilerin sözleri üzerinden hareket edilirse eski yapıdan fark kalmaz. Onun için gerek biz sivil örgütler, gerekse antrenör ve spor adamlarını bizzat çalışarak tanımanız gerekiyor. Spor il müdürleri illerde bu ailenin reisi konumunda. Bu yüzden yapacağınız çalışmalarınızda sonuna kadar sizin yanınızda olduğunuzu belirtmek istiyorum. Elbette tesislerimizde eksiklikler var. Bunları sizlere zamanla aktaracağız. İnanıyorum ki sizde zamanla sorunları çözeceksiniz. Acil olarak çim sahaya skorboard, sentetik yüzeyli sahaya ise soyunma odası ve tribün ihtiyacımız var. Bunların çözümü noktasında desteğinizi bekliyoruz "dedi
Ziyaret hatıra fotoğrafı sonrası son buldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!