Ağrı Askf’den Elazığ Ve Malatya Askf’ye Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Ağrı Askf’den Elazığ Ve Malatya Askf’ye Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 17:03

AĞRI AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU (ASKF) YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, TASKK BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI ÖNCESİ, ELAZIĞ VE MALATYA ASKF BAŞKANLIKLARINA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetim kurulu üyeleri, TASKK Başkanlar Kurulu toplantısı öncesi Elazığ ve Malatya ASKF başkanlıklarına nezaket ziyaretinde bulundu.
Bingöl ASKF Başkanı Aliekber Alimoğlu’nun da katıldığı ziyarette Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Ağrı ASKF Genel Sekreteri Özkan Aslan ve Ağrı ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Oruç yer aldı. Elazığ ASKF ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen heyet, bölge illerinde bulunan spor kulüplerinin mali sorunları hakkında istişarede bulundu.
Elazığ’dan sonra Malatya’ya geçen Ağrı heyeti, burada Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yaptırılan 30 dönüm arsa üzerine konumlandırılmış TFF Malatya Bölge Müdürlüğü hizmet binasını gezdi.
Bölgede sorunların aynı olduğunu söyleyen Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, "Bölgede sporun genel sorunları her ilde aynı. Her ASKF spor adına üstüne düşeni fazlası ile yerine getirmeye çalışıyor. Malatya’da çok güzel bir TFF Bölge Müdürlüğü binası yapılmış. Bu tesislerin ülkenin bütününe yayılması gerekiyor. Bizleri burada ağırlayan TFF Malatya Bölge Müdürümüz Fahrettin Eserdi’ye, Malatya, Bingöl ve Elazığ ASKF başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Ağrı heyeti, en son Malatya ASKF ziyaretiyle programını sonlandırdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!