Agora sohbetlerine iki konuk

Güncelleme Tarihi:

Agora sohbetlerine iki konuk
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 10:46

İZMİR'deki Agora Alışveriş Merkezi'nin 2011 yılından bu yana düzenlediği 'Agora Sohbetleri'ne 2 Aralık Cuma günü saat 16.00'da Psikolog Pınar Ersöz Tezer ile Diyetisyen Andaç Yeşilyurt konuk olacak.

Haberin Devamı


İzmirli olan Pınar Ersöz Tezer Uludağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra özel eğitim, obezite merkezinde çalıştı. Uzun bir süre bir psikiyatristle birlikte çalıştıktan sonra 2008'de İsmer Aile Danışma Merkezi'ni kurdu. Birçok dalda mesleki eğitim alan Ersöz, Agora Sohbetleri'nde insanların kendisini yenilemesinin yollarını anlatacak.
Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nü bitiren Diyetisyen Andaç Yeşilyurt da sonrası mesleki eğitimini katıldığı kurs ve seminerlerle devam ettirdi. Beslenmenin, insan sağlığı ve yaşam kalitesini arttırmaktaki en önemli faktörlerden biri olduğunu söyleyen Yeşilyurt, sağlıklı bir yaşam için sağlıklı beslenmek gerektiğini, bunun için neler yemek nelerden uzak durmamız gerektiğini Agora Sohbetleri'nde anlatacak.
Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, yılın son ayında çok özel konuklara Agora Sohbetleri'nde yer vereceklerini belirterek, yeni bir yıl öncesi Agora ziyaretçilerine özel sunulacak olan 'Yeni yılda yeni bir ben' konulu söyleşiye tüm İzmirlileri davet etti.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!