Ağlayan Kenter, gülen Yılmaz

Güncelleme Tarihi:

Ağlayan Kenter, gülen Yılmaz
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2005 18:05

Ucuza kaçmak değil maksadım. Ama bu iki röportajın aynı gün yayımlanması acı bir tesadüftü. Sabah’ta Yıldız Kenter, Hürriyet’te Cem Yılmaz. İki usta da sanattan, sahneden ve ... paradan bahsediyordu.

Yıldız Kenter diyor ki: 67 yaşını geçtim diye Devlet Konservatuarı’ndan aldığım para kesildi. Artık öl, çalışma demek istiyorlar ama benim cebimde daha kabak çekirdeklerim vardı. Bonus reklamına haber yollayacağım, ‘Takkenizi giyerim, kaç para vereceksiniz diye?’ Tiyatromu kurtarmak için... (Sabah’la Günaydın, 17 Mart)

Cem Yılmaz kahkaha atarak diyor ki: Opet Reklamı için Tarkan 1 milyon dolar mı almış? Yazık! Ben onun üzerindeyim... (Hürriyet, 17 Mart)

*

Türk tiyatrosunun yaşayan en büyük ismi, Yıldız Kenter, tiyatrosunu iflastan kurtarmak için, şaka yollu da olsa, ‘Kafama Bonus peruğu takıp, reklam filmlerinde oynamaya razıyım’ diyor. Gözü yaşlı.

Türk sahnelerinin en başarılı şovmeni bir televizyon reklamı için ‘1 milyon dolardan çok’ (1,2 eski trilyon) aldığını ima ediyor, kahkahalar atarak...

Hatırlarsanız, Tufan Türenç (saygısından isim vermemişti, diğer gazeteler açık ettiler hemen) yazdı, Müşfik Kenter, tek kişilik oyununu sadece 4 seyirciye oynadığı gece, kuliste oturup ağlamış, diye...

Biri diğerine mani değil.

Cem Yılmaz bu parayı hak ediyor kuşkusuz.

Ama bir toplum ki Yılmazlar gülüyor, Kenterler ağlıyor... çekiver kuyruğunu!



Not: Haberi tamamlamak için ekliyorum. Ertesi gün (18 Mart) Hürriyet'in verdiği bilgiye göre, OPET reklamları için Tarkan 1 milyon dolar (1.3 trilyon), Cem Yılmaz ise 2.7 milyon dolar (3.6 trilyon) almış.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!