Ağlamaktan konuşamadık

Güncelleme Tarihi:

Ağlamaktan konuşamadık
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2013 11:41

Çağla Şıkel ve Alişan, küslüğe son verir vermez yeni program için kolları sıvadı. Dargın oldukları süre boyunca da program tekliflerinin gelmeye devam ettiğini belirten ikili, yeni yayın döneminde “Her Şey Dahil”le izleyici karşısında olacak.

Haberin Devamı

* Yeniden bir araya gelip program yapmaya nasıl karar verdiniz?

- Alişan: Bizi bir araya getirip program yaptırmak aslında pek çok kişinin fikriydi. O kadar güzel işler yaptık ki, hep bu yönde bir baskı görüyorduk. Mart sonunda biz yeniden görüşmeye başlayınca yapımcılar da harekete geçti, çok sayıda teklif aldık.

- Çağla Şıkel: Bizim öyle bir planımız yoktu aslında, yeniden program yapalım diye düşünmüyorduk ama teklifler zorla düşündürdü (gülüyor).

* Aklınızda hiç yeniden birlikte ekrana çıkmak yoktu yani...

- Çağla Şıkel: Küs olduğumuz dönemde de “Sizi barıştıralım, birlikte program yapalım” diye teklifler geliyordu. Ama biz barışmayı hiç düşünmüyorduk, o yüzden reddediyorduk.

ASKERE GİTMEK ONDA TRAVMA YARATTI

* En son röportajımızda “Alişan’ın denyoluğu yüzünden küstük” demiştiniz, bütün köprüler atılmış gibi görünüyordu. Nasıl oldu da barıştınız?


- Çağla Şıkel: Arkadaşlar arasında denyo kelimesini dengesizlik anlamında kullanırız ya, ben o manada söylemiştim. Hakaret değildi yani...

- Alişan: Aslında ben Çağla’yla ilgili hiçbir konuda dengesiz davranmadım, ama askerden geldiğim dönemde psikolojim iyi değildi. Bazı olumsuz şeyler üst üste geldi. Üstüne bir de çalışamamak eklenince iyice fevrileştim.

- Çağla Şıkel: Alişan, işle beslenen bir adam. Ancak öyle mutlu oluyor. Askerlik onun hayatında sert bir dönem oldu, çünkü o zamana kadar her gün çalışıyordu. Bir anda bomboş kalmak, askere gitmek onun için bir travmaydı.

- Alişan: Sonrasında da tatsız şeyler oldu. Ama Çağla ve Emre (Altuğ) beni çok mahcup etti. Çünkü ben söylememem gereken şeyler söylemiştim kameralar karşısında.

- Çağla Şıkel: O dönem ikimiz de birbirimize çok kırıldık. “Artık eskisi gibi olamayız” dediğimiz zamanlar oldu. Ama yanılmışız, o günleri hiç yaşamamış gibiyiz.

* İş için, daha doğrusu para için bir araya geldiğinizi söyleyenler olacaktır...

- Alişan: Mutlaka olacaktır. Ama biz bunu yapacak insanlar değiliz. Zaten Çağla’yla aramız gerçekten iyi olmasa, programımız da başarılı olmaz.

- Çağla Şıkel: Para için yapılabilecek bir iş değil bu. Bizim enerjimizi parayla yükseltemezler ki...

* İlk karşılaşma anında birbirinize ne dediniz?

- Çağla: İlk adım Alişan’dan geldi, kameralar karşısında özür diledi.

- Alişan: Sonra Emre beni aradı, “Samimi olduğuna inanıyorum. Her şeyi geride bırakıp aynı şekilde devam etmek istiyorum” dedi. Bunun üzerine Çağla’yı aradım, açıkçası o ana kadar cesaret edememiştim.

- Çağla Şıkel: Biz bir türlü konuşamıyorduk. Çünkü o “Ararsam ağlarım” diyor, ben “Ararsan ağlarım” diyorum. Öyle de oldu. Akşam aradı, ikimiz de ağladık, hatta ağlamaktan konuşamadık.

GÖZ GÖZE GELMEYELİM DİYE GÖZLÜK TAKTIM

* Küs olduğunuz dönemde hiç karşılaşmadınız mı?


- Alişan: İki kez karşılaştık. İçin diyor ki “Yanına git”, ama diğer yandan ters tepki verir diye korkuyorsun. En son Hakan Akkaya’nın defilesinde gördüm mesela, göz göze gelmeyelim diye güneş gözlüğü taktım.

* Gerçekten ters tepki verir miydiniz Çağla Hanım?

- Çağla Şıkel: Hayır, vermezdim. Neyse, bundan sonra ben yanındayım, çok fazla konuşturmayacağım onu.

* Çok tavsiye verir misiniz Alişan’a?

- Çağla Şıkel: Dinler dinlemez bilemem ama ben fikrimi söylerim, akıl veririm. Evlenmişim, iki çocuğum var, ondan daha soğukkanlıyım. Alişan daha tezcanlı.

* Son olarak, “Her Şey Dahil” için neler söyleyeceksiniz?

- Alişan: Yapımını Concept Plato, yapımcılığını Tayfun Topal üstlendi. Hafta içi her gün sabah kuşağında olacak. Eski programımızın havası var tabii yine.

Haberin Devamı

GENÇ KIZLAR ŞİMDİLİK ALİŞAN'DAN ÜMİDİ KESSİN

Haberin Devamı

* Programınızda bir de magazin masası bölümünüz varmış. Magazin haberlerini takip ediyor musunuz?

- Çağla Şıkel: Ben etmiyorum, Alişan’dan öğreniyorum daha çok.

* Alişan Bey, en çok ilginizi çeken haberler hangileri?

- Alişan: Bakıyorum kim bekar, kim evli!

* Ama bu problemi artık çözelim. Her röportajda evlilik konusu Alişan Bey...


- Alişan: Arayıştayız, bakıyoruz. Ben evlenirsem üçüz yapacağım. Bir sabah programında öğrendim.

- Çağla Şıkel: 20 yıldır arıyor, bulamıyor. Gerçi bence bunu düşünmesi için daha genç... Kızlara söylüyorum, şimdilik ondan ümitlerini kessinler! Şimdi bir de çalışmaya başlıyor zaten...

- Alişan: Öyle deme Çağla, öyle deme... Kısmet...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!