Agile Turkey Summit 2016, 6 Ekim'de İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Agile Turkey Summit 2016, 6 Ekimde İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 14:31

Türkiye ve bölge ülkelerdeki en büyük Agile etkinliklerinden olan Agile Turkey Summit bu yıl 6 Ekim tarihinde İstanbul'da düzenlenecek.

Haberin Devamı

Etkinlik bu yıl yine sektörün önde gelen konuşmacıları ağırlayacak ve haftaya yayılmış olarak ücretli/ücretsiz eğitimler, workshop’lar, seminerler ve networking etkinliklerine sahip olacak.

Agile Turkey Summit’in bu seneki ana teması “Uçtan Uca Çevik Zihniyet Değişimi” olarak belirlenmiş. İlk olarak 2013 yılında düzenlenen summit, bu sene Agile, Lean, Software Craftsmanship ve DevOps kavramlarının hepsine birden hitap edecek. Agile Turkey Summit’in ana konferansı ise 6 Ekim tarihinde Wyndham Grand Levent’de düzenlenecek. Bu yıl düzenlenecek olan zirveye Agile Manifesto yazarlarından Arie Van Bennekum, Continuous Delivery kitabının yazarı Dave Farley, Mike Leber, Steve Porter ve Olivier Gaudin gibi ünlü isimlerin yanında, RedHat, SonarSource, Garanti Bankası, Scrum.org, Xing AG, Havelsan, Akbank, Yapı Kredi Bankası, ve Iyzico gibi şirketlerden gelecek üst düzey konuşmacılar deneyimlerini katılımcılarla paylaşacaklar.
Geçen sene 113 şirketten 600 katılımcının yoğun ilgi gösterdiği konferansın bu sene de yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Agile Turkey Summit 2016, 6 Ekimde İstanbulda

Sektör yöneticilerini ve yazılım profesyonellerini tatmin edecek birbirinden değerli konu ve konuşmacıları ile Agile Turkey Summit 2016 konferansına summit.agileturkey.org adresinden kayıt olabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!