AGİAD'dan istihdam seferberliğine destek

Güncelleme Tarihi:

AGİADdan istihdam seferberliğine destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 12:22

AGİAD'dan istihdam seferberliğine destek

Haberin Devamı

ADANA Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Gülümsün Adalı, ekonomik kalkınma, üretim ve büyüme için başlatılan istihdam seferberliğinin 'mutlaka başarıya ulaşacağını' söyledi.

AGİAD'ın geleneksel öğle yemeği buluşması Big Chefs'te yapıldı. Buluşmaya ADSİAD Başkanı ve TÜRKONFED Başkan Yardımcısı Süleyman Sönmez ile çok sayıda konuk katıldı. AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, yaptığı konuşmada bazı olumsuz göstergelere rağmen Türkiye ve Adana'nın ekonomik reformlarla refaha kavuşacağını vurgulayarak, şu değerlendirmeyi yaptı:

"İş dünyasının genç temsilcileri olarak bizler ülkemizin, kentimizin, ekonominin geleceğinden asla umutsuz ve karamsar değiliz. Zor dönemler her zaman ortaya çıkabilir. Ama bilinmeli ki her güçlük sabırla, azimle, çalışmayla, bir takım reform ve atılımlarla, yeni başlangıçlarla aşılır. Dünyanın içinde bulunduğu durumla birlikte ülkemizde meydana gelen olumsuz gelişmelerden kaynaklı işsizlik ve enflasyon gibi bir takım göstergelerde istenmeyen oranlar var. Buna karşın biliyoruz ki, her kriz içinde fırsatlar barındırır. İş dünyasının genç temsilcileri olarak bizler, ülkemiz ve kentimizin kalkınması, toplumsal huzuru ve refahı için durmadan çalışmayı sürdüreceğiz. Bunun dışında bir alternatifimiz yok. Bu nedenle istihdam seferberliğini de destekliyoruz. Çalışarak, üreterek, değer yaratarak bu süreci hep birlikte omuz omuza atlatacağız. İşsizlikle mücadele, istihdam, yatırım, kalkınma, teşvik ve büyüme gibi belirli konularda iş dünyasının beklentilerini karşılayacak reformlar ile başarı sağlanacaktır. En kısa sürede Türkiye'nin, güzel kentimiz Adana'nın daha çok refaha kavuştuğu günler yakındır."

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!