AGİAD'dan 15 Temmuz açıklaması

Güncelleme Tarihi:

AGİADdan 15 Temmuz açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2018 16:43

AGİAD'dan 15 Temmuz açıklaması

Haberin Devamı

ADANA, (DHA) - ADANA Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Halid Milli, tarih boyunca vatanı için gözünü kırpmadan canını veren Türk milletinin, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimine karşı, Çanakkale ruhu ve Kurtuluş Savaşı duygularıyla hareket ederek ferasetini kanıtladığını söyledi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklama yapan AGİAD Başkanı Halid Milli, "Ülkemiz 15 Temmuz 2016'da tarihin kaydettiği en büyük ihanet girişimlerinden biriyle karşı karşıya kaldı. Tarihimiz boyunca vatanı için gözünü kırpmadan şehadete yürümüş olan milletimiz, 15 Temmuz'da da Çanakkale ruhu ve Kurtuluş Savaşı duygularıyla hareket ederek tüm dünyaya ferasetini kanıtlamıştır. 15 Temmuz, bu yüce milleti bölmek ve parçalamak isteyen hain odaklara karşı verilen büyük bir ders ve milletçe yeniden doğdumuz gün olmuştur" dedi.  

'AGİAD ÇALIŞMAYA VE ÜRETMEYE DEVAM EDECEK'

Türkiye'nin birliği ve devletin bekası için canlarını feda ederek şehadet şerbetini içen aziz şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirten Milli, "Bu aziz milletin bir parçası olan AGİAD ailesi, her zaman olduğu gibi yine çalışmaya ve üretmeye devam edecek, ülkemizi karanlığa mahkum etmeye çalışacak tüm odakların karşısında siper olacaktır. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun. Allah bu günleri bir daha yaşatmasın" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!