AGİAD iş dünyasını buluşturdu

Güncelleme Tarihi:

AGİAD iş dünyasını buluşturdu
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 13:46

AGİAD iş dünyasını buluşturdu

Haberin Devamı

ADANA Genç İşadamları Derneği'nin (AGİAD) düzenlediği sektörel buluşma etkinliğinde, sanayici ve tedarikçi üyeler bir araya geldi.

Yelken Kulübü'ndeki etkinlikte, AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, katılımcılarla yakından ilgilenip çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

AGİAD Başkanı Adalı, hem üyeler arasında kaynaşmanın sağlandığını hem de önemli bir işbirliği platformu oluşturduklarını belirterek "İş dünyasının üretim ve kalkınma için ekonomik reform beklentileri, bürokratik engellerin kaldırılması, uygulanabilir ve nitelikli teşvik uygulamaları, vergi yükünün azaltılması gibi temel istekleri var" dedi. Adalı, şöyle devam etti:

"Üyelerimiz arasındaki paylaşımları ve işbirliğini çok önemsiyoruz. Bu çerçevede geleneksel hale getireceğimiz sektörel buluşmalara başladık. Üyelerimiz belirli aralıklarla bir araya gelecek. Hem işlerini hem önerilerini paylaşacak. Bu platformda oluşacak işbirliğiyle herkes önemli kazanımlar elde edecek. İleriki günlerde farklı sektör temsilcilerini yine buluşturacağız."

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!