Ağaoğlu’yla aşk yaşıyor

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, iki yıldır beraber olduğu Petek Ertüre’den geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı.

Derken Ağaoğlu cephesinden sürpriz bir haber geldi; Ali Bey, iki haftadır Helin Avşar ile görüşüyormuş. İkili, geçtiğimiz ay Antalya Rixos Otel’de tanışmış ve tanışma faslının ardından da iki kez baş başa yemeğe çıkmış. Telefonla görüştüğüm Helin Avşar, Ali Ağaoğlu ile flört ettiğini yalanlamadı ve "Henüz çok yeni, ama hoş şeyler yaşıyorum" dedi. Ali Ağaoğlu’na gelince... Bayramı eski eşi ve oğluyla birlikte Bodrum’da geçiren, bu tatil sırasında bir de yat satın alan ünlü işadamı, Helin Avşar’la ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiğini belirtiyor.

Eğlencenin yeni adresi

Erkan Kara, İstanbul’a yeni bir eğlence mekanı kazandırdı. Etiler’de geçtiğimiz gece açılan Mansion Miami, kaliteli eğlence için düşünülebilecek bütün aktiviteleri gece hayatının müdavimlerine sunuyor. 800 kişilik club, VIP eğlence mekanları, 11 lounge, 4 VIP king lounge’ın yer aldığı mekanın üst katında ise Nevgül Andaç’ın yönetimindeki 130 kişi kapasiteli Darbuka Meyhane hizmet veriyor.

BABA OLACAK

Bir dönemin en popüler mankenlerinden Engin Koç, baba olmak için sabırsızlanıyor. Bir yıldır beraber olduğu Moskovalı kız arkadaşı Kristina ile çocuk sahibi olmaya karar verdiklerini söyleyen Koç "50 yaşıma geldim, zaman geçiyor. Artık ben de çocuk sahibi olmak istiyorum" dedi. Bayramı sevgilisiyle Fethiye’deki Club Letoonia’da geçiren Koç, evliliğin şart olmadığını, çocuk sahibi olmak için imzaya gerek duymadıklarını da sözlerine ekledi.

Abadzic fotoğrafları

Hırvatistan’ın önemli fotoğrafçılarından Stanko Abadzic, Pg Art Gallery’de Türk fotoğrafseverlerle buluşuyor. Yaşamını fotoğrafa adamış olan sanatçı, bugüne kadar pek çok ülkede sergi açmış, ayrıca pek çok da ödül kazanmış. Siyah beyaz fotoğraflarında karmaşa ve savaşın hakim olduğu günümüz dünyasında kendine dönen bireyin içsel dünyasını yansıtan Abadzic’in eserleri, 18 Ekim-23 Kasım arasında görülebilir.

Atina’ya yerleşti

Geçtiğimiz aylarda Yunanlı Kiriaki Zartaloudi ile hayatını birleştiren Tolga Atalay, evlilik sonrasında Atina’ya yerleşti. Yunanistan’ın başkentinde bir restoran-bar açan Atalay, birkaç gün önce de dostlarına baba olacağı müjdesini verdi. Önceki gün telefonla görüştüğüm Tolga Bey, "İstanbul’daki arkadaşlarımı çok özledim, en kısa zamanda oraya geleceğim" dedi.

Yeni sevgilisiyle

Emre Muratoğlu, üç çocuğunun annesi İrem Tuncalı’dan, kendisini ortağı Ari Duek’le aldattığını öğrenir öğrenmez boşanmıştı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Muratoğlu, geçen hafta yeni sevgilisiyle katıldığı davette kendini gösterdi. Emre Bey, kız arkadaşının yanında çok da mutlu görünüyordu.

Çok amaçlı bir mekan

Nurdan Yüzbaşıoğlu, Derin Mermerci ve Kemal Doğulu’nun ortak projesi Base, sonunda Nişantaşı’nda kapılarını açtı. "For our friends" sloganıyla açılan, Blue Blood Limited Edition ürünlerinin de satılacağı galeri havasındaki bu mekanda ayrıca vintage kıyafetler, özel Base CD’ler, kitap, ünlü markaların kıyafet, çanta ve ayakkabıları bulunacak. Özel saç tasarımının yanı sıra makyaj dersleri, stil ve konsept danışmanlığı gibi hizmetlerin de verileceği Base, zaman zaman ünlü sanatçıların sergilerine de ev sahipliği yapacak.

Çılgın terzi yamağı

Yıldırım Mayruk’un asistanı Barbaros Şansal, Black&White dergisinin yeni sayısında birbirinden ilginç pozlarıyla yer aldı. Objektife yarı çıplak halde Hintlileri anımsatan pozlar veren Şansal, röportajında ise kendisini görüntüleyen Merve Hasman’ın çok iyi bir fotoğrafçı olduğunu belirtti.

Ödüle doymuyor

The American Academy of Hospitality Sciences tarafından düzenlenen, dünya çapındaki 5 yıldızlı otellerin yarıştığı "Five Star Diamond Award" ödülleri sahiplerini buldu. Daha önce iki yıl üst üste Türkiye’nin En İyi Spa Oteli seçilen, Five Star Diamond Award ödüllü The Marmara Bodrum’un Genel Müdürü Günseli Budak da bu törende dünyanın en iyi genel müdürlerinden biri seçildi. Budak, emlak kralı Donald Trump imzalı "En İyi Genel Müdür" ödülünün sahibi oldu.

Tatilciler yuvaya döndü

Üç günlük bayram tatilini fırsat bilip İstanbul’u terk edenler, önceki akşam gruplar halinde Atatürk Havalimanı’na indi. Kimileri güney illerinden, kimileri yurtdışı tatillerinden dönüyordu.

Fotoğraflar: Mustafa KIZGINYÜREK

Herkesin, Hande Ataizi ile yaptığı ve sadece 24 saat süren evliliğiyle tanıdığı Fethi Pekin de bayram tatilcileri arasındaydı. İkinci eşi Zeynep Dereli’den geçtiğimiz aylarda boşanan Pekin, bayramı bir hafta önce tanıştığı Fransız kız arkadaşı Clio ile Bodrum’da geçirdi.

Galatasaraylı futbolcu Okan Buruk, tatili eşi Nihan Akkuş ile birlikte, eski takımı Inter’in şehri Milano’da geçirdi.

Yılmaz Erdoğan ile eşi Belçim Hanım, bayram tatilini geçirmek için Londra’yı tercih edenlerdendi. Ancak birlikte çıkılan yoldan usta tiyatrocu tek başına döndü. Acil bir işi çıktığı için eşini Londra’da bırakıp İstanbul’a gelen Erdoğan, objektife işte böyle tek başına yansıdı.
Yazarın Tüm Yazıları