Ağaoğlu’ndan sezona ’Kar’lı başlangıç

Cemiyet hayatı, kayak sezonunu Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort’te verilen üç günlük davetle karşıladı.

Eğlence dünyasının tecrübeli isimlerinden Rose Kar’ın koordinatörlüğünü üstlendiği otelde verilen VIP davete pek çok tanınmış sima katıldı.

Cuma günü lobide klasik müzik ve sıcak şarap ile karşılanan konuklar, akşam yemeğinde Ece Berker ile keyifli dakikalar geçirdi. Yemeğin ardından otelin roof’undaki cam kubbede başlayan partide, konuklar önce ateş dansçılarının mükemmel şovunu izledi, ardından da DJ Cüneyt Kurt’un müzikleri ile geç saatlere kadar dans etti.

Ertesi gün ise kahvaltının ardından Mandıra’da düzenlenen barbekü partisine katılan konuklar, sezonun ilk karının tadını çıkardı.

Uludağ’daki VIP partinin VIP ismi ise Sezen Aksu’ydu! Cumartesi gecesi sahneye çıkan ve şarkılarıyla konukları mest eden Aksu, esprileriyle de ortam ateşini iyice yükseltti. Davetlilerin karşısına Ozan Doğulu şefliğindeki 16 kişilik orkestrası ve dansçıları ile birlikte çıkan sanatçı, ilk birkaç dakikanın ardından mikrofonu bir kenara bırakıp çıplak sesle şarkı söylemeye başlayınca büyük alkış aldı. Sonuçta, Ali Ağaoğlu ve Rose Kar’in verdiği, organizasyonunu Senem Çapa’nın yaptığı bu davetten herkes çok memnun ayrıldı.

Fransız koleksiyonlarını tanıttılar

Sırma mağazası, Fransız markaları Ercuis ve Raynaud-Limoges’in yeni koleksiyonlarını, geçtiğimiz hafta düzenlediği bir davetle tanıttı. Ev sahipliğini mağaza sahibi Nurhan Karabacak’ın yaptığı davete, birçok ünlü simanın yanı sıra, Ercuis’nin CEO’su Michel Rouget ve Raynaud-Limoges’in CEO’su Bertrand Raynaud da katıldı. J.L. Coquet porselen, İtalyan Griffe ve Colle Kristal ürünleri, Etro, Hope&Phillips, Kobe gibi döşemelik ve perdelik kumaşlar, Arlin ve Zuber duvar kağıtları gibi ünlü markaların koleksiyonlarını İstanbullulara sunan mağazanın açılışına Irmak Ünal da sevgilisi Emre Karabacak’ın kız kardeşi Nevra ile beraber geldi. Müstakbel görümcesiyle son derece samimi olan Ünal’ı görenler, "Aileye kendini sevdirip kabullendirmiş" dedirtti.

New York’tan döndüler

Ceyla Aysal, Kurban Bayramı’nı annesi Ahu Hanım’la birlikte New York’ta geçirmişti. Kendisine New York gecelerinde ise uzun zamandır Amerika’da yaşayan Esra Çavuşoğlu eşlik etti. Öğrendiğime göre Ceyla Hanım, İstanbul’a dönmeden önce Çavuşoğlu’nu İstanbul’a çağırmış ve onu yeni yılı burada karşılamaya ikna etmiş. İstanbul’a geçen hafta gelen Esra Hanım, 31 Aralık gecesi Ahu Aysal’ın sahibi olduğu Hotel Les Ottomans’da verilecek partide olacakmış.

Acı kayıp açılış erteletti

Babası Faruk Yalçın’ı kısa süre önce kaybeden Süreyya Yalçın, bu acı kayıp nedeniyle işle ilgili projelerini askıya aldı. Arkadaşı Tuğba Özerk ile ortak olduğu Nişantaşı’ndaki evcil hayvan aksesuvarları mağazasının açılışını da erteleyen Yalçın, "Şu an acım o kadar büyük ki, iş düşünecek durumda değilim" dedi. Süreyya Hanım, bu ertelemeden dolayı Özerk ile arasının açıldığı iddialarına ise şöyle yanıt verdi: "Bunda alınacak bir şey yok. Ayrıca Tuğba’nın alındığını da sanmıyorum. En zor günlerimde yanımdaydı, hálá da yanımda. Görüşüyoruz, konuşuyoruz, aramızda hiçbir problem yok."

Koleksiyonerlerin yeni adresi

Osmanlı sanat eserlerinin en seçkin örneklerini sunmak üzere kurulan Ásár-ı Atika Antika Sanat Galerisi, İstanbul Nişantaşı’nda önceki gün açıldı. Galerinin kurucusu ve sahibi Can Önen tarafından toplanan hat eserleri, tuğralı gümüş ve tombaklar, dantel gibi işlenmiş porselen ve seramiklerin yanı sıra çok nadide obje ve mücevherler, bu sergi sayesinde koleksiyonerlerle buluştu.

Yardım melekleri

Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı’nın Şişli Okmeydanı’nda yaptırdığı hastaneye destek vermek ve 2009’a günler öncesinden "merhaba" demek için önceki gün Etiler-Coppa Restaurant’da bir yemek verildi. Hande Acar, Neşe Sert, Sedef Mercan, Ebru Kadayıfçıoğlu ve Yıldız Mavitan’ın organize ettiği yemeğin davetiyeleri 125 YTL’den satıldı. Satılan toplam 130 davetiyeden elde edilen gelir, hastane inşaatının bir an önce tamamlanması için Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı’na bağışlandı.

Hello’dan yılbaşı partisi

Nişantaşı Yılbaşı Festivali’nin açılışını her yıl olduğu gibi bu yıl da Hello! dergisi yapacak. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılacağı açılış daveti bugün Nişantaşı Brasserie’nin önünde gerçekleşecek. Sokağa bir barın kurulacağı, DJ Suat Ateşdağlı’nın da müzikleriyle renk katacağı davet, 19.30’da başlıyor.

Bu akşam parti var

Bu akşam Kuruçeşme’de Emre Ergani’nin sahibi olduğu Blackk adlı kulüpte görkemli bir parti var. Amsterdam’ın ünlü DJ’i Aluna’nın performans sergileyeceği, cemiyet hayatından pek çok ünlü simanın katılacağı "Christmas Get Together Party" saat 22.30’da başlayacak ve sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.
Yazarın Tüm Yazıları