Ağaoğlu: Ben de varım

Güncelleme Tarihi:

Ağaoğlu: Ben de varım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 19:28

Ağaoğlu, Emlak Konut ve GYODER’in başlattığı kampanya seferberliğine katıldı. Şirketi 6 projede 1 milyar liralık fırsat sunuyor. Tarihi fırsatta vadeler 120 aya uzadı. Faiz 0.70’e, peşinat ise yüzde 20’ye geriledi. Ağaoğlu kampanyanın ilk 5 gününde 100 milyon liralık satış gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

ALİ Ağaoğlu, gayrimenkul sektöründe darbe girişimi sonrası ekonominin çarklarının dönmesi için seferberlik ilan edildiğini söyledi. Sektörde ilk adımı Emlak Konut GYO attı. Alıcıya yüzde 20 peşinat 120 ay vade, 0.70 faiz oranı ile ev sahibi olma imkânı tanındı. İsteyene TÜFE’ye endeksli satış imkânı sağlanırken, önceki satışlardan borcunu peşin ödemek isteyenlere de yüzde 20 indirim yapılacağı açıklandı. Kampanya atağından önemli bir adım da Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nden (GYODER) geldi. 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’ kampanyası kapsamında GYODER üyesi 39 proje geliştirici firma, projelerini 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.7’lik bir kredi faizi ile tüketiciye sunacak. 

Haberin Devamı

1 MİLYARLIK DESTEK

Gayrimenkul sektörünün büyük bir fedakarlıkla yola çıktığını belirten Ali Ağaoğlu, 6 projeleri ile kampanyaya katıldıklarını söyledi. Her iki kampanyada değeri 1 milyar TL’yi bulan 494 bağımsız üniteleri olduğunu belirten Ali Ağaoğlu “Özellikle teslimleri devam eden Maslak 1453 projesine yoğun ilgi var. Kampanyanın ilk 5 gününde 100 milyon liralık satış gerçekleşti” dedi. Ağaoğlu güç birliği kampanyasına dâhil edilen bağımsız bölümlerin toplam değerinin 663 milyon lira olduğunu dile getirdi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!