Afyonlu belediye başkanları, Başkan Çetinkaya'yı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Afyonlu belediye başkanları, Başkan Çetinkayayı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 11:11

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Afyonkarahisar'a bağlı İhsaniye, Kayıhan, Beyyazı ve Yeşilçiftlik belediye başkanları Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

Afyonkarahisar'a bağlı İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş ve Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Şemsettin Kol, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Çetinkaya, bu tür ziyaretlerin dostluk ve kaynaşmaları ortaya çıkardığını ifade etti. Çetinkaya, "Belediye olarak yürüttüğümüz projelerimizi anlattık, onlar da kendi projelerini anlattılar. Hizmetlerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Birbirimize değişik konularda yardımcı olabileceğimiz konularda yardımcı olmaya karar verdik" dedi.

Haberin Devamı

Ziyaretin sonunda Çetinkaya, konuk belediye başkanlarına Kumluca Belediyesi kültürel yayınlarından ve Kumluca'ya özgü harnup pekmezi ile narenciye balı hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!