Afyonkarahisar'da uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Afyonkarahisarda uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2018 11:52

Afyonkarahisar'da uyuşturucu operasyonu

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da polisin iki ayrı uyuşturucu operasyonunda toplam 10 kişi gözaltına alınırken, 2'si tutuklandı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan operasyonda kent merkezinde bulunan okul çevrelerinde 'uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini' önlemeye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 5 şüpheli üzerinde arama yapıldı. Yapılan aramada 18 fişek halinde toplamda 3.94 gram bonzai maddesi, uyuşturucu madde içmekte kullanılan 'kova' diye tabir edilen düzenek ele geçirildi. Operasyon sonrası 5 şüpheli hakkında 'uyuşturucu madde imal ve ticareti' ve 'uyuşturucu madde kullanmak' suçlarından işlem yapıldı.

Kent merkezindeki bir otele yönelik uyuşturucu operasyonunda ise yakalanan 5 şüpheli üzerinde ve otel odasında arama yapıldı. Bunun sonucunda 820 ecstasy hap, 41.77 gram toz ecstasy maddesi, 140 gram skunk maddesi, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5 bin TL ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şüpheli hakkında 'uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak' suçundan işlem yapılırken, 2'si tutuklandı, 3'ü ise adli kontrolle bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!