Afyonkarahisar'da polis denetimleri artırdı

Güncelleme Tarihi:

Afyonkarahisarda polis denetimleri artırdı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2018 14:32

Afyonkarahisar'da polis denetimleri artırdı

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin 5 ayrı noktasında eş zamanlı denetimler yapıldı.
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri dün 21.00-00.00 saatleri arasında eş zamanlı trafik denetim uygulaması yaptı. Afyonkarahisar merkezindeki Hıdırlık, İnönü Caddesi, Mezarlık önü, Kantar Kavşağı ve Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yapılan denetimlere, çok sayıda trafik ekibi katılırken, çevik kuvvet polisleri de destek verdi.
Ekipler belirlenen noktalarda ehliyet, evrak kontrolü, motosikletler için kask ve alkol testiyle modifiyeli araçlar için ekstra ekipman konularında incelemelerde bulundu. Eksikleri olan araçlara ve sürücülere ceza kesilirken, çok sayıda motosiklet, modifiyeli araç ve yakalaması olan araçlar trafikten men edildi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, son günlerde gelen şikayetlerin de göz önüne alınarak yapılan uygulamaların şehrin değişik noktalarında eş zamanlı olarak yapılmaya devam edeceğini bildirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!