Afyon'da şehitleri anma programı

Güncelleme Tarihi:

Afyonda şehitleri anma programı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 15:16

Afyon'da şehitleri anma programı

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da 'Şehitleri Anma' programına haber sunucusu Nazlı Çelik, konuşmacı olarak katıldı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesindeki Toplumsallaşma Hizmet Kulübü tarafından 'Şehitleri Anma' adıyla program düzenlendi. ANS Yerleşkesi Atatürk Kongre Merkezi'nde düzenlenen program Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından hazırlanan 'Seni Çok Özledim' adlı kısa film gösterimiyle başladı. Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Dr. Mahmut Koçak, MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda öğrencinin katıldığı programa haber sunucusu Nazlı Çelik konuşmacı olarak katıldı.

Nazlı Çelik konuşmasında, "Sizler evlatlarınızı bu vatan için verdiniz. Bizler rahat olalım, bayrak orada en güzel şekliyle dalgalansın diye. O acıyı bizim aynı ölçüde hissetmemize imkan yok. Çünkü ateş düştüğü yeri yakıyor. Ama şunu bilin ki aynı yürekten, aynı dilden konuşuyoruz. Acınızı hafifletmeye geldik. Çünkü acıları birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. Bu vatan ve topraklar hepimizin. Bu bayrak hepimizin. Hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor. 'Ya ben bir şey yapmayayım' demekle olmuyor. Herkes kendi kapısının önünü süpürürse, herkes kendi iyi niyetiyle, kendi düşüncesiyle, kalbiyle bir şeyler katabilirse işte o zaman bizler de bu vatanı dimdik ayakta tutabiliriz diye düşünüyorum" dedi.

Nazlı Çelik, Hakkari, Dağlıca, Nusaybin ve Yüksekova'da güvenlik güçlerinin içinde bulunduğu şartları birebir izlediğini de kaydetti.

Program soru- cevap bölümüyle sona erdi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve bir şehit kızı Nazlı Çelik'e çiçek verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!