Afyon kan ağlıyor

Güncelleme Tarihi:

Afyon kan ağlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

Mor beyazlı taraftarlar Güngören Belediye karşısında isteksiz oynayan futbolculara ateş püskürdü. Yönetim, kadrodaki 18 futbolcuyu gönderme kararı aldı.

Hiç istek yoktu

Grupta şampiyonluğu Ispartaspor'a kaptırdıktan sonra, Aydın'daki Play-Off final maçında da Güngören'e 3-0 yenilerek 2. Lig'in kapısından dönen Afyonspor'da büyük şok yaşanıyor. Takımlarını Aydın'da yalnız bırakmayan taraftarlar ise, özellikle ikinci yarıdaki isteksiz oyunları ile dikkat çeken futbolculara ateş püskürdü. Aydın'a umutla giden 600 kadar taraftar, Afyon'a gözyaşı ile döndü.

Taraftar haklı

Teknik Direktör Esat Öksüzcük, maçın ikinci yarısında yedek kulübesini pet şişe yağmuruna tutan taraftarların tepkisine hak verdiğini söyledi. Öksüzcük, ‘‘Önce şampiyonluğu kaçırdık. Sonra da Play-Off'ta araladığımız 2. Lig kapısından girmek yerine rakibimizi içeriye buyur ettik. Sezon başından bu yana bizi sabırla destekleyen taraftarlar bunu haketmedi. Taraftar elbette haklı’’ dedi.

Hepsi gidecek

Genel Kaptan Adnan Kasabalı ise takımdaki tüm futbolcuları göndereceklerini açıkladı. Rasim, Kerim, Erdal, İ.Çelik, Utku, İ.Akkoca, M.Ali, Hidayet, Necmettin, Köksal, İsmail, Murat ve Cemil'i satışa çıkaracaklarını belirten Kasabalı, ‘‘Kiralık aldığımız Yılmaz, Şinasi ve Şener ile bonservisi ellerinde olan Ercan ve Mevlüt de dahil olmak üzere bütün futbolcular bavulunu toplasın’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!