Afyon 3 puanla başladı

Güncelleme Tarihi:

Afyon 3 puanla başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Fethiyespor'u Cemil ve M.Ali'nin golleri ile 2-1 yenen mor beyazlılar, maç fazlasıyla grubunda lider oldu. Mor beyazlılar, 48. dakikada Kerim'in ayağından bir de penaltı kaçırdı.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Ahmet Şahin (***), Bülent Gökçü (**),Evren Bölek (**)

AFYONSPOR: Rasim (***)- Soner (**)(Dk.41 Yılmaz **), İbrahim Akkoca (**), Murat (***), Kerim (**), Burhan (***), Şener(**)(Dk.71 Yaşat *), Cemil (**), Erdal (*) ,M.Ali (**),Şinasi (**)(Dk.61 Hidayet *)

FETHİYESPOR: Nail (**)- Erol (**), Ramazan (*-**), Şener (*), Özkan (*)(Dk.49 Tolga *), Mustafa (**), İbrahim (*)(Dk.43 Murat *), Özgür (**), Kaan (**), Vezir (**), Barış (**)

GOLLER: Dk.33 Cemil, Dk.44 M.Ali (Afyon), Dk.90 Kaan (Fethiye)

KAÇAN PENALTI: Dk.48 Kerim (Afyon)

SARI KARTLAR: Erdal (Afyon), Nail, İbrahim (Fethiye)

AFYONSPOR, sahasında konuk ettiği Fethiyespor'u 2-1 yenerek grubunda maç fazlasıyla zirvenin patronu oldu. Fethiyespor'u Cemil ve M.Ali'nin golleri ile dize getiren morbeyazlılar, 48. dakikada Kerim'in ayağından bir de penaltı kaçırdı. Konuk takımın tek golünü ise 90. dakikada Kaan kaydetti.

33. dakikada Kerim'in serbest vuruştan ortasını Şener, ceza sahası içindeki Cemil'e aşırdı. Cemil'in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0.

44. dakikada İbrahim Akkoca'nın korner atışını Burhan müsait durumdaki M.Ali'nin önüne indirdi. Bu futbolcunun penaltı noktası üzerinden sert vuruşunda top Fethiyespor fileleriyle buluştu: 2-0.

48. dakikada Fethiyespor defans oyuncusu Şener, ceza sahası içinde İbrahim Akkoca'yı faulle durdurunca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Kerim'in vuruşunda yan direğe çarparak dönen topu defans uzaklaştırdı.

68. dakikada Fethiyesporlu Mustafa'nın ceza sahası içinden sert şutu üst direkten döndü.

90. dakikada Tolga'nın ceza sahası içine yerden ortaladığı topu Kaan altı pas üzerinden filelerle buluşturup farkı 1'e indirdi ve maçın skorunu ilan etti: 2-1.

Maçtan sonra Afyonsporlu Murat ile Fethiyesporlu Şener arasındaki sözmlü tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. İki takımın diğer futbolcularının da karıştığı kavga, güvenlik güçlerinin müdahalesi ile büyümeden önlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!