Afrin'e gitmek için dilekçe verdiler

Güncelleme Tarihi:

Afrine gitmek için dilekçe verdiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2018 17:08

Afrin'e gitmek için dilekçe verdiler

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/ EKİNÖZÜ (Kahramanmaraş),(DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Ekinözü İlçe Belediyesinde çalışan bir grup işçi, Afrin'de terör örgütlerine yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı'nda Mehmetçik'in yanında yer almak için belediye aracılığıyla kaymakamlığa dilekçe verdi.
Taşeron işçileri, Afrin'e gitmek istediklerini belirten dilekçeyi Ekinözü Belediye Başkan Vekili Hanifi Öncül'e teslim etti. İşçilerle gurur duyduğu belirten Öncül, "Türkiye Cumhuriyetimizin Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın ve Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından ülkemizin huzuru ve bekası için terör örgütlerine yönelik Afrin'de başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekâtı'na katılmak ve eli kanlı terör örgütüyle mücadele etmek için belediye personelimiz dilekçelerini Kaymakamlık makamına verilmek üzere teslim ettiler. Ben personellerimize bu duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür ederim. Ayrıca Afrin'deki güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum. Dualarımız onlarla."
İşçiler daha sonra Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar'ı ziyaret etti. kaymakam Sayar, işçilere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!