Afrika esintileri

Güncelleme Tarihi:

Afrika esintileri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2010 00:00

Güney Afrika milli günü Swiss Otel’de düzenlenen resepsiyonla kutlandı. Çok sayıda yabancı misyon temsilcisinin katıldığı gecede, Güney Afrikalı üniversite öğrencileri ilgi odağı oldu.

Geceye Güney Afrika’nın Ankara Büyükelçisi Tebogo Seokolo ve eşi Moipone Seokolo ev sahipliği yaptı. Resepsiyona AKP Mersin Milletvekili Kürşat Tüzmen’in yanı sıra çok sayıda yabancı misyon temsilcisi ve davetliler katıldı. Gecede Güney Afrikalı sanatçıların resimleri ve 2010 Dünya Kupası Maskotu salonun girişinde sergilendi. Seokolo çifti, bütün konuklarla yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliği gösterdi.

Gecenin en şık ismi Moipone Seokolo

Resepsiyonda konukların gündeminde Haziran ayında Güney Afrika’da yapılacak olan dünya kupası vardı. Geceye katılan konuklar, kupayı kimin kazanacağı yönünde tahminler yürütürken, koyu sohbetler etti. Gecenin en şık ismi ise büyükelçinin eşi Moipone Seokolo oldu. Yeni saç stili ile oldukça beğenilen sefire, Turkuaz rengi kıyafetini, beyaz bir kuşakla tamamlamıştı. Başkentin en şık giyinen diplomat eşleri arasında yer alan Seokolo, milli gün resepsiyonunda da şıklığı ile yine tam not aldı.

Lezİz yemekler

Resepsİyon için oldukça zengin bir yiyecek ve içecek mönüsü hazırlanmıştı. Güney Afrika mutfağının leziz yemeklerinin yanı sıra tatlı ve meyveler de açık büfede servis edildi. Çok sayıda yabancı misyon temsilcisinin katıldığı resepsiyonda, Ankara’da okuyan üniversite öğrencisi Güney Afrikalı gençler ilgi odağı oldu. Renkli kıyafetleri ile geceye katılan öğrenciler, sempatik tavırlar sergiledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!