AFMOK'tan Başkan Çoban'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AFMOKtan Başkan Çobana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2018 13:11

AFMOK'tan Başkan Çoban'a ziyaret

Haberin Devamı

 

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Motosiklet Kulübü ve Derneği (AFMOK) yönetici ve üyeleri Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti.

Afyonkarahisar'da özellikle gençlere motosiklet kültürünü aşılamak ve güvenli sürüş tekniklerini öğretmek amacıyla 2010 yılında kurulan AFMOK, motor sporlarına verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

AFMOK Başkanı Hakan Kumartaşlı ve Başkan Yardımcısı Adem Uslu başkanlığında gerçekleşen ziyarete kulüp yöneticileri ve üyeleri katıldı. Ziyarette kulübün faaliyetleri ve gelecek planlarıyla ilgili olarak Başkan Çoban'a bilgi veren AFMOK Başkanı Kumartaşlı, en önemli amaçlarının motor sporları alanında milli sporcu yetiştirmek olduğunu söyledi. Kulübün şu anda aktif 40 üyesiyle faaliyetlerine devam ettiğini kaydeden Kumartaşlı, katıldıkları organizasyonlarda kentin daha iyi temsil edilmesi ve çalışmaların daha etkin yapılabilmesi amacıyla Başkan Çoban'dan çeşitli taleplerde bulundu.

AFMOK yönetim kurulu ve üyelerine faaliyetlerinde başarı dileyen Başkan Çoban, ziyarette yeni motor sporları yarış pisti hakkında bilgi verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!