Bekir Bozdağ'dan 'karga' yorumu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 17:12

CHP'nin Yalova'daki afişini kesen karga çıktı. CHP'li Milletvekili Muharrem İnce afişi kesenler için "Kimsenin canını yakmayın dedim. Sadece afiş yerine keseni oraya asın dedim" demişti.

Haberin Devamı

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce seçim bölgesinde kesilen "Hayır" afişiyle ilgili yaklaşık bir hafta önce yaptığı açıklamada, "Talimat verdim. Kimsenin canını yakmayın dedim. Sadece afiş yerine keseni oraya asın dedim" demişti.

BOZDAĞ: KARGALAR BİLE GÜLÜYOR

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ülke TV'de katıldığı programda olayın nasıl gerçekleştiğini açıkladı. Görüntülerde afişi kesenin bir karga olduğu görülüyor.

Bozdağ, “Çok ilginç bir şey. Bu esasında ’hayır’a kargaların bile güldüğünü gösteriyor. Acaba bu kargayı da asmayı düşündüler mi düşünmediler mi? Kargalara bir işlem yapamıyoruz ama Orman Bakanlığımız’a söyleyelim bunu koruma altına alsınlar” dedi.

AK PARTİLİ VEKİL, "RÜZGAR KOPARTMIŞTIR" DEMİŞTİ

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, geçen hafta CHP Milletvekili Muharrem İnce tarafından gündeme getirilen hayır afişlerinin kesilmesi iddiasıyla ilgili olarak, “Bizim arkadaşlarımız hiçbir seçimde hiçbir partinin bayrağını koparacak kadar basit şeylere tenezzül etmez. Rüzgâr kopartmış” dedi.

Haberin Devamı

Bu arada bir karganın saldırdığı söz konusu pankartın Yalova'da değil İstanbul'da olduğu öne sürüldü.

 

Bekir Bozdağdan karga yorumu

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!