Afife ödülleri sahiplerini buldu

Bu yıl 11’incisi düzenlenen "Afife Tiyatro Ödülleri", önceki akşam Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Ödül töreninde, 6’sı özel toplam 20 ödül dağıtıldı. Sunuculuğunu Korhan Abay’ın üstlendiği gecede, Osman Şengezer, Nejat Uygur, H. Can Utku, Emre Erdem, Şakir Eczacıbaşı, Hüseyin Arslanköylü özel ödül aldılar.

İŞTE ÖDÜLLER

En başarılı prodüksiyon: Inishmaan’ın Sakatı (İstanbul Devlet Tiyatrosu)
/images/100/0x0/55ea8d33f018fbb8f8876409
En başarılı yönetmen: Özgür Yalım (Yeraltından Notlar)

Erkek oyuncu: Payidar Tüfekçioğlu (Yeraltından Notlar)

Kadın dyuncu: Hikmet Körmükçü (İyi Geceler Anne)

Yardımcı erkek: Atsız Karaduman (Inishmaan’ın Sakatı)

Yardımcı kadın: Sema Çeyrekbaşıoğlu (Inishmaan’ın Sakatı)

Komedi erkek: Erdem Akakçe (Kocasını Pişiren Kadın)

Komedi kadın: Ayda Aksel (Omzumdaki Melek)

Sahne tasarımcısı: Ali Cem Köroğlu (Yeraltından Notlar-Inishmaan’ın Sakatı)

Giysi tasarımcısı: Serpil Tezcan (Amadeus)

Sahne müziği: Tolga Çebi (Tersine Dünya)

Işık tasarımcısı: Fatih Mehmet Haroğlu (Ölümsüz Öykü)


İkinci bebek yolda

Hanzade Doğan-Osman Boyner çiftinin Hilton Oteli’ndeki düğününde Güneş Taner’in büyük oğlu Kamil Bey ile eşi Merve Hanım’a rastladım. Merve Hanım’ın karnı burnundaydı. 2002 yılında The Ritz Carlton’da evlenen, 2005 yılında ilk bebeklerini kucaklarına alan çift, ikinci bebek için gün sayıyor. Yaklaşık 4 ay sonra dünyaya gelecek olan yeni torun, Güneş-Beyza Taner çiftini de mutluluktan havalara uçuruyor tabii...

Ralliciler Reina’da eğlendi

29 Nisan 2007 tarihinde Londra’dan start alan Gumball 3000 Rallisi yarışçıları, sorunlu geldikleri İstanbul’da önceki akşam Reina’da düzenlenen partiyle stres attılar. İlerleyen saatlere doğru alkolü fazla tüketen Gumball 3000 ekibi, parti için getirilen dansöze para takıp, göbek attı. Gumball 3000 ekibiyle birlikte Türkiye’ye gelen playboy kızı Vanessa, alkolü fazla kaçırınca arkadaşlarıyla birlikte dudak dudağa erotik pozlar verdi. MTV’nin "Pimp My Ride" programının ünlü rap’çi sunucusu Xzibit’in de katıldığı partiye, Esin Maraşlıoğlu, Mehmet Ali Erbil ve eşi Tuğba Erbil, Burcu Güneş, Pelin Akat, Varol Kaynar, Esra Üstünkaya, Irmak Ünal ve Sergen de geldi.

İlk kişisel sergi

Tatbiki Güzel Sanatlar Akademisi Resim ve Dekor Bölümü’nü bitirdikten sonra reklam sektöründe çalışan Coşkun Çulçu, emekliliğinin ardından resme ağırlık verdi. 63 yaşındaki Çulcu, ilk kişisel sergisini önceki akşam Çemberlitaş’taki Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Basın Müzesi Sanat Galerisi’nde açtı.
Yazarın Tüm Yazıları