Aferin sana Atilla Koç! Türkiye böyle tanıtılır!

OLUR ya, unutmuşsunuzdur! "Kim bu Atilla Koç" diye sorabilirsiniz. Bizim Kültür ve Turizm Bakanı’dır. Hani şu her yerde, resmi toplantılarda bile horul horul uyuyan, uyurken horlayan, pot kırdıkça kıran, kara mizah konusu ünlü bakanımızdır!

Başında olduğu bakanlığın internet sitesinde, her çalışmasıyla Türkiye’ye ihanet eden, "Türkler Ermenilere soykırım yapmıştır" diye kitaplar yazan, konferanslar düzenleyen Taner Akçam isimli şahıs, ünlü Türk yazarları arasında tanıtılıyor. Taner Akçam yıllar önce Türkiye’den kaçtı. Yurtdışında, şimdi ABD’de yaşıyor ve Ermeni lobileri tarafından besleniyor. Kitaplarında ve konuşmalarında ülkemize kin kusuyor.

Son olarak ABD’de Ermeni konusunda Türk tezlerini savunan Murad Gümen’in internet sitesini kırdı ve bir süre öncesine kadar gizli tutulan kimliğini açıkladı. Gümen şimdi Ermenilerin boy hedefi./images/100/0x0/55eacc7cf018fbb8f89769e8

Ömrünü Türkiye aleyhine yazılar yazarak, konferanslar vererek yurtdışında geçiren Taner Akçam isimli şahıs, bizim Kültür ve Turizm Bakanlığı internet sitesinde bütün dünyaya, hem de İngilizce olarak özetle şöyle tanıtılıyor:

"Tarih araştırmacısı. 1953 Ardahan doğumlu. ODTÜ İdari İlimler Fakültesi mezunu. Komünist ve Kürtçü propaganda yapmak suçundan 1976 yılında tutuklandı. 1977’de Ankara’da cezaevinden kaçtı ve aynı yıl Avrupa’ya gitti. 1978-1995 arasındaki siyasi sürgün yıllarında Hamburg Sosyal Bilimler Enstitüsünde tarihçi olarak çalıştı. Yazı ve konuşmalarında Ermeni sorununu tartıştı. (Dikkat ediniz, ’tartıştı’ diyor! İhanetin adı ’tartışmak’ olmuş!)

Bazı kitapları: Ulusal Kimlik ve Ermeni Sorunu. İnsan Hakları ve Ermeni Sorunu. Ermeni Tabusu Aralanırken."

Yurtdışına kaçan, Türkiye aleyhine çalışan, ülkesine ihanet eden, "Ermeni soykırımı vardır" tezini bütün dünyada savunup Ermeni lobilerine hizmet veren bu şahsı dünyaya tanıtma görevini bizim Kültür ve Turizm Bakanlığı üstlenmiş! Hem de en masum ifadelerle!

"Tanıtım" dediğin işte böyle olur!

Atilla Koç bunları görmüyor mu? Beyefendi nerede?

Büyük olasılıkla uykuda! Horul horul, mışıl mışıl!


BU KAFA AZ DAHA CUMHURBAŞKANI OLACAKTI!

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, önceki gece bir televizyon kanalında konuşmuş. Devletin Anadolu Ajansı dün konuşma metnini geçti. Gül aynen şöyle demiş:

"Ümit ediyorum ki Anayasa Mahkemesi (Sezer ve CHP tarafından açılan son Anayasa değişikliği davaları konusunda) bu kez önceki gibi davranmaz, hukukun üstünlüğünü dikkate alarak karar verir. (Yani iptal kararı vermez!)

Bu sefer nasıl karar verecek, göreceğiz. Düşüneceklerini ümit edelim bu sefer."

Arkadaş Anayasa’dan habersiz. Cumhurbaşkanı olma hayalleriyle yaşadı, hadise Anayasa Mahkemesi’nden dönünce şoka girdi. Halen de şoku atlatamadı.

Şimdi Anayasa’nın Yargının Bağımsızlığı başlıklı 138. maddesini okuyalım:

"...Hiçbir organ, makam, merci ve kişi, yargı yetkisinin kullanılmasında mahkemelere ve hákimlere emir ve talimat veremez, genelge gönderemez, TAVSİYE ve TELKİNDE bulunamaz..."

Evet, kendisi Anayasa’dan habersiz. Bol kepçe konuşuyor, mahkemeye açıkça tavsiye ve telkinde bulunuyor!

Üstelik hiç sıkılmadan nasihat vermeye falan yelteniyor.

Anayasa’yı çiğniyor. Bu kafa az daha cumhurbaşkanı olacaktı! Allah bizi korudu.
Yazarın Tüm Yazıları