Aferin Çağla böyle devam

Güncelleme Tarihi:

Aferin Çağla böyle devam
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 21:12

Grigor Dimitrov, arkadaşımız Tolga Yenigün’le Garanti Koza Arena’da bir araya geldi.

Haberin Devamı

TEB BNP Paribas İstanbul Open’ın favorilerinden Grigor Dimitrov, “İstanbul Cup’ta şampiyon olan Çağla’nın başarısını izledim. Kendi seyircinin önünde oynamak zordur. Hem kendisi hem de Türk tenisi adına çok önemli bir başarı elde etti. Ertesi gün gazetelere baktım herkes ondan söz ediyordu. Ona ‘Aferin böyle devam et’ dedim” diye konuştu.  Dimitrov, Tomic’le birlikte favori olarak gösterildiği İstanbul Open için ise, “Toprak kortta ne olacağını önceden kestiremezsiniz ama kupayı almak istiyorum” diye konuştu.  

FEDERER’LE KIYASLANAMAM BİLE

“ROGER Federer’e çok büyük sevgi ve hayranlık duyuyorum. Beni ona benzetiyorlar. Federer’le kıyaslanmam doğru değil. Onunla kıyaslanamam bile. En azından henüz... O kort dışında da önemli bir figür, çok iyi ilişkimiz var. Ama onunla ya da başka bir oyuncuyla kıyaslanmam doğru değil.”

Haberin Devamı

MARIA NE YAPTIĞINI BİLİR

DIMITROV şu sıralar dopingle gündeme gelen eski sevgilisi Maria Sharapova için, “Sharapova tenisteki en zorlu oyunculardan biri... Çok iyi çalışan bir profesyonel. O ne yaptığını biliyor. Ona verilecek ceza kimseyi ilgilendirmez” şeklinde konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!