AESOB'tan genel sekreterlere eğitim

Güncelleme Tarihi:

AESOBtan genel sekreterlere eğitim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2018 09:53

AESOB'tan genel sekreterlere eğitim

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (AESOB) 2018 yılı oda genel sekreterleri eğitim, değerlendirme ve bilgilendirme toplantısının ilki yapıldı.

AESOB 2018 yılı Oda Genel Sekreterleri Eğitim, Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı, AESOB Başkanı Adlıhan Dere başkanlığında yapıldı. AESOB'da yapılan toplantıda konuşan Birlik Başkanı Adlıhan Dere, oda üyesi 80 bin esnaf ve sanatkarın odaya geldiği ilk karşılaştıkları kişinin oda genel sekreteri olduğunu kaydetti. Genel sekreterlere Ticaret Bakanlığı, Esnaf Konfederasyonu ve Esnaf Birliği'nden odaya gelen genelgeler ve 5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu çerçevesinde hareket etmelerini, işlemleri bu doğrultuda yürütmelerini isteyen Başkan Dere, "Özellikle biz seçilmişler eksik ve hatalı bir işlem yapıyorsak da aldığınız bu eğitimlerle bizleri doğruya yönlendirmelisiniz, bu nedenle eğitim ve değerlendirme toplantıları oldukça önemli" dedi.

Adlıhan Dere, ilerleyen zamanlarda yeniden eğitim ve değerlendirme toplantısı düzenleyeceklerini söyledi.

Başkan Dere'nin konuşmasının ardından NLP Uzmanı Kadimsu Ebru Temel, kişisel gelişim, müşteri-esnaf ilişkileri, genel sekreter-esnaf ilişkileri ve bilinçaltı iletişim konularında eğitim verdi. Birlik Genel Sekreteri, Sicil Müdürü ve Muhasebe Müdürü de yeni yönetmelik, genelge ve gelişmeler hakkında sunum yaptı, oda genel sekreterlerinin soruları cevaplandırıp, esnaf ve sanatkarların odalara yönelik talepleri de değerlendirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!