AESOB'tan alışveriş çağrısı

Güncelleme Tarihi:

AESOBtan alışveriş çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 15:26

AESOB'tan alışveriş çağrısı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Ramazan Bayramı alışverişlerinin esnaftan yapılması çağrısında bulundu.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Ramazan ayında esnafta hareketlilik yaşandığını ve bu hareketliliğin Ramazan Bayramı'nda da devam etmesi için küçük esnaftan alışveriş yapılması çağrısında bulundu. Antalya ekonomisinin daha da güçlenmesi ve büyümesi için AVM ve cep marketler yerine yerel esnafın tercih edilmesini isteyen Başkan Dere, "Hızla çoğalan büyük firmalar nedeniyle zor duruma düşen küçük esnafımız rekabet gücü bulamamakta. Esnafın ayakta durması için bu duyarlılığı bekliyoruz" dedi.

Zincir marketler nedeniyle 60'tan fazla mesleğin zarar gördüğünü savunan Adlıhan Dere, "Zincir marketler nedeniyle birçok esnafımız dükkân kapattı. Birçoğu da kapatma noktasına geldi. Esnafımızdan yapılacak alışveriş hem onlara hem de Antalya'mıza kazandıracak. Vatandaşlarımız giyim, ayakkabı, aksesuar, kozmetik alışverişini esnaf işletmelerimizden yapsın. Fiyat konusunda bir farklılık olmadığını görecekler. Vatandaşlarımız bayram şekerini, çikolatasını, meşrubatını, kolonyasını ve tüm ihtiyaçlarını mahalle veya çarşı bakkalımızdan yaparak esnafımızı sevindirsin ve onlara bayram sevinci yaşatsın" diye konuştu.

"BAYRAMLAR, BARIŞ DEMEKTİR"

Esnaf ve Antalyalıların bayramını da kutlayan Başkan Adlıhan Dere, "Birlik ve beraberliğimizin vazgeçilmez değerlerinden olan bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlar, barış demektir. Bu duygularla esnaf ve sanatkarlarımız ile Antalyalı hemşerilerimizin Ramazan Bayramı'nı bir kez daha en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!