Aegean Band konseri için geri sayım

Güncelleme Tarihi:

Aegean Band konseri için geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 13:07

İZMİR'in sevilen orkestrası Aegean Band, Dokuz Eylül Üniversitesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören çocuklar için düzenlenen yardım konserinde sahne alacak. Çamlaraltı Koleji, mezunları ve okul aile birliği tarafından organize edilen konserin tüm geliri, çocukları DEÜ Onkoloji Servisi'nde yatan dar gelirli ailelerin hasta çocuklarının yakınında kalabilmesi amacıyla KİTVAK tarafından yaptırılan konukevine bağışlanacak.

Haberin Devamı

Geniş kadrosuyla gönüllü olarak sahne alacak ve şarkılarını çocuklar için söyleyecek olan Aegean Band, İsmet İnönü Kültür Merkezi Konseri 23 Mart Çarşamba Günü saat 20.00'de başlayacak. İsmini Ege'den alan ve coşkulu yorumuyla büyük beğeni toplayan Aegean Band, "Bir destek de siz verin" sloganıyla hazırlanan konserde hitleşmiş Oldies'ler, blues, caz ve klasikleşmiş Türkçe popların yanı sıra, neşeli Balkan ve Grek şarkılarıyla eğlence dolu bir performans sunmaya hazırlanıyor. Dokuz solistinin farklı tarz ve dillerde seslendireceği şarkılarla dinleyicilerini tüm dünyayı dolaştıran bir müzikal yolculuğa çıkartacak Aegean Band'ın bu konserindeki solistleri; Adnan Bulu, Tanju Kumbaracıoğlu, Özlem Çabuk, Süheyla Çolak, Deniz Çağlak, Burcu Gümrükçü, Cemre Eren, Peyruze Rana Şimşek ve Merve Atılgan olacak.
Hem Aegean Band'ı dinlemek hem de Onkoloji hastası çocuklara yardım etmek isteyen müzikseverler, konsere katılım için Çamlaraltı Koleji'ne ait 0 232 262 48 48 numaralı telefondan bilgi alabilecek.
DEÜ Çocuk Onkolojisi Konukevi yararına düzenlenen konser Çamlaraltı Koleji, Aegean Band, Zeytin Sanat Organizasyon, Ekin Ses, Farmatek, Can Dijital, Koca Group, Göztepe Yelken Kulübü, Lal Organizasyon, Ege Telgraf destekleriyle gerçekleştiriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!