Advocaat: Kırmızı kart ağır karardı

Güncelleme Tarihi:

Advocaat: Kırmızı kart ağır karardı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 23:26

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ne 2-1 kaybettikleri maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Advocaat, "Maça geçmeden önce son günlerde yaşanan olaylarla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Chapecoense futbol takımının uçağı düştü. Yine Adana'dan kötü bir haber geldi ve gencecik çocuklar yaşamlarını yitirdi. Kweuke'nin eşi de kötü bir kaza geçirdi ve 2 çocuğunu kaybetti. Hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyorum" dedi.

"80 dakika 10 kişi oynamak neredeyse tam takım sahaya çıkmış bir rakibe karşı çok zordu" diyen Hollandalı çalıştırıcı, "İstediğimiz skoru almak için çok çabaladık. Çok enerji harcadık, çok güç harcadık. Bundan öğrenmemiz gereken şeyler var. Bana göre kırmızı kart ağır bir karardı" diye konuştu.

Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçı hakkında da konuşan Dick Advocaat, "Farklı bir maç olacak. İyi durumdayız. Bu maçın önemini herkes biliyor. Rakibimizin galibiyetine izin verme gibi bir lüksümüz yok. Yukarıya çıkmak için tek düşüncemiz kazanmak" dedi.Lens'in derbide oynayıp oynamayacağıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Advocaat, "Şu anda henüz Çarşambadayız, maç Cumartesi. Şimdiden birşey söylemek zor. Bugün iki idman yaptı, yarın da iki idman yapacak. Cuma göreceğiz durumunu" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!