Advocaat Juan Mata'yı istedi

Güncelleme Tarihi:

Advocaat Juan Matayı istedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2016 10:17

Fenerbahçe’nin tecrübeli hocası, Manchester United’lı yıldızın alınması halinde tüm sorunun çözüleceğini söyledi.

Haberin Devamı

Süper Lig’de üst üste aldığı 3 galibiyetle ayağa kalkan, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Manchester United zaferiyle birlikte taraftarı ile barışan Fenerbahçe, bir yandan da transferi düşünüyor. Devre arasına 2 aydan az bir süre kalırken hazırlıklar şimdiden başladı. Takviye yapılması planlanan öncelikli mevki ise forvet arkası...

SEVİYEYİ YÜKSELTİR
Pereira’dan sonra göreve gelen ve ilk günden beri 10 numara pozisyonunda yaratıcı bir oyuncunun eksikliğini yaşadıklarını belirten teknik direktör Dick Advocaat, bu konuda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile bizzat görüştü. Hollandalı çalıştırıcı, orta ikilinin önüne kaliteli bir oyuncu alınması halinde takımın seviyesinin ciddi şekilde yükseleceğini söyledi. Advocaat bu görüşmede istediği futbolcunun ismini bile verdi: Juan Mata.

Haberin Devamı

‘ÖNCELİĞİM MATA’
Alınacak futbolcunun eldeki alternatiflerin çok çok üzerinde olması gerektiğine dikkat çeken Advocaat, “Eğer imkanlarımız izin verirse Juan Mata’yı kiralık olarak isterim. Yaratıcılık anlamında yaşadığımız tüm sıkıntıyı çözebilecek bir isim. Direkt olarak takıma katkı sağlar. 10 numara konusunda önceliğim kesinlikle o” dedi.

HİÇ KOLAY DEĞİL
Manchester’ın 2014’ün Ocak ayında yaklaşık 45 milyon Euro karşılığında kadroya kattığı 28 yaşındaki İspanyol futbolcu, Kırmızılar’da bir türlü istenen performansı ortaya koyamadı. Daha önce Chelsea’da ciddi problemler yaşadığı Mourinho ile Manchester’da bu yıl tekrar buluşan ve hocasıyla arası tam olarak düzelmeyen Mata, kiralama formülüyle kadroya katılabilir. Ancak bu transfer hiç kolay değil. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!