Advocaat basın toplantısında çılgına döndü

Güncelleme Tarihi:

Advocaat basın toplantısında çılgına döndü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2017 21:40

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, 1-1 sona eren Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Futbolcuların Aykut Kocaman'ı istediği yönündeki sorulara tepki gösteren Advocaat 'Gelin oyunculara sorun eğer bir kişi bile bunu söylerse yarın giderim' dedi.

Haberin Devamı

İŞTE HOLLANDALI TEKNİK ADAMIN AÇIKLAMALARI:

"MÜCADELE YETMİYOR"
"Zor bir dönemden geçiyoruz. Bunu hepimiz biliyoruz. Ancak oyuncularımın gayretinden ve mücadelesinden şikayet edemem. Ancak bu seviyede sadece mücadele ve gayret yetmiyor."

"MAÇ KAZANMALIYIZ"
"Maç kazanarak özgüvenimizi geri kazanabiliriz. En önemli noktası maçlardan galibiyetle ayrılmaktır. Tersi değildir. Tersi oldukça kazanamazsanız. Sadece çalışmak yetmiyor. Çok daha iyisini yapmalıyız. Daha fazlasına ihtiyacımız var ve oyuncuların sahada bunu yaptığını göremiyoruz. Sebebini siz bulabilirsiniz"

"FUTBOL İZLEMEYİ BIRAKSINLAR"
Hollandalı teknik adam maçın sonlarına doğru Alper - Josef değişikliği hakkında da konuşurken, "Kanat oyuncusunu da çıkardık. Bir forvet oyuncusunu da çıkardık. Alper yorgundu. Josef'in kafa gollerinde etkili olabileceğini ve bu şekilde gol bulabileceğini düşündük. Eleştirmen olmak isteyen varsa ve bunları göremiyorlarsa maç izlemeyi bıraksınlar artık. Özgüven eksikliği bende yok, oyunculara sorun. Sahaya çıkıp, yürüyen ben değilim. Takımda bir özgüven eksikliği var"

"GELİN OTOBÜSE BERABER GİDELİM SORUN"

(İstifa etmeniz gerektiği söyleniyor, ne diyorsunuz?) sorusuna "Bu tarz soruları yönetime sormanız gerekiyor, bana sormayın" diye yanıt veren Advocaat, (Oyuncuların Aykut Kocaman'ı istediği söyleniyor, ne diyorsunuz) diye soran gazeteciye, "Eğer büyük adamsan gel otobüse gidelim, bunu oyunculara sor. Eğer bir oyuncu bile istediğini söylerse, yarın ayrılacağım. Eğer olmazsa, maaşımı sen ödersin" dedi. Gazeticinin 'o kadar maaşı ödeyemem' sözleri üzerine Advocaat, 'Çok değil. Sen ödeyemezsen, kanalın ödesin, gazeteniz ödesin' ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!