Advocaat: Daha iyi bir hoca bulabiliyorsa getirsin

Güncelleme Tarihi:

Advocaat: Daha iyi bir hoca bulabiliyorsa getirsin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2017 17:32

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Kasımpaşa beraberliği sonrası iyi oynamadıklarını ama kazanmak için çok çaba harcadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

İşte Hollandalı hocanın 0-0 biten karşılaşmayla ilgili değerlendirmesi:

"İyi oynayan bir takım görmedik bugün. Çok çabalayan bir takım gördük. Bu yetmiyor. Üç önemli oyuncumuz yoktu. Belki de bu çok fazlaydı bizim için. Sadece çalışmak, pozisyon üretmeye yetmiyor. Motivasyonumuz vardı. Sadece bu da yetmiyor. İyi bir skor alabilmek için sonuna kadar mücadele ettik. Futbolcularımız herşeyi verdi. Bundan daha fazlasını yapmak ve sahip olmak gerekiyor. Bazı oyuncular uzun bir aradan sonra sahadaydı. Onların da fiziki durumunu gördük. Mental bir problemle ve motivasyonla ilgili sorunumuz yok.Oyuncularımızla maç öncesi konuştuk. Toplantılar gerçekleştirdik. Bu haftanın önemini onlara aktardık. Önümüzdeki maçların ne kadar önemli olduğunu tartıştık. Ama bugün kazanamadık.

"PEREİRA BENDEN DAHA BAŞARILI OLMUŞ"
Şampiyonluk artık çok zor gözüküyor. Yönetim daha iyi bir hoca bulubiliyorsa hemen getirsin. Benim için sıkıntı yok. Biz buraya geldiğimizde bir çok şey için artık geç kalınmıştı ama tabii ki başarı veya başarısızlığın sorumlusu benim. Mehmet Ekici gelseydi fark edebilirdi ancak çok farklı olmazdı. Bir oyuncuyla büyük değişiklikler olmaz. İlk yarıda 2 ön libero ile oynamadık. Josef ve Ozan Tufan, Mehmet Topal'ın önündeydi. Geçen sezon da bütün sene böyle oynamışlar. Bu futbolcular ile geçen sene de aynı sistemde oynanmış ve muhtemelen Pereira benden daha başarılı olmuş. Hep 'eğer, eğer, eğer' şeklinde konuşuyoruz. Sözleşme için mart ayını bekleyeceğimi söyledim. Cevabımızı o zamana bırakalım."

SON 24 SAATTE NE OLDU?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!