ADÜ'lü minikler mezun oldu

Güncelleme Tarihi:

ADÜlü minikler mezun oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 18:20

ADÜ'lü minikler mezun oldu

Haberin Devamı

AYDIN'da Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) tarafından yaz döneminde açılan 'Çocuk Üniversitesi', ikinci dönem mezunlarını verdi.

ADÜ, Çocuk Üniversitesi Genç Mühendisler programı mezunlarını Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu'nda düzenlenen etkinlikle uğurladı. İki hafta eğitim gördükten sonra mezun olan öğrencilerin sertifikalarının verildiği törene ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter Vekili Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Aslan öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Rektör Cavit Bircan, "Rektörlük olarak ADÜ Çocuk Üniversitesi'ni en başından beri destekledik. Çocuk eğitimi yurt dışında çok daha kapsamlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Dünya genelinde çocuk eğitimine verilen önem arttı. Günümüzde çocuk eğitimi anne karnında başlıyor" dedi.

Çocuk Üniversitesi Genç Mühendisler programına Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen öğrenciler katıldı. Toplamda 40 öğrencinin mezun olduğu 2 haftalık periyotlarla 4 dönemden oluşan Çocuk Üniversitesi, Genç İletişimciler ve Doğa Dostu Gençler programlarıyla devam edecek.

Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan'ın mezun öğrencilere sertifikalarını ve hediyelerini vermesinin ardından mezuniyet pastası kesildi. Tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!