ADT, ocak ayında güldürecek

Güncelleme Tarihi:

ADT, ocak ayında güldürecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2017 11:34

ADT, ocak ayında güldürecek

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Tiyatrosu'nun (ADT) ocak ayı programı 'Sihirli Köpek' adlı oyunla başlayacak, 'İbişin Rüyası' ile sona erecek.

Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde Antalyalı tiyatroseverleri bir araya getiren ADT'nin ocak ayı programı açıklandı. ADM 2 Ocak Salı günü saat 11.00'de Nil Ayçıl'ın yazdığı 'Sihirli Köpek' adlı çocuk oyunuyla perdesini açacak. İzlenme rekoru kıran oyunda Kader Gözpınar, Özlem Karabay, Fatma Sarıkurt, Namık Gürsoy, Gürkan Çakıcı, Boğaç Özbakır, Orhan Devecel ve Gökçesu Ulukut rol aldı. 'Sihirli Köpek' 7-9-10-11-12 ocak günlerinde de izlenecek. Oyun yine saat 11.00'da sahnelenecek.

'İBİŞİN RÜYASI'

ADT'nin diğer bir oyunu ise izlenme rekorları kıran İbişin Rüyası. İlk gösterimi 3 Ocak Çarşamba Saat 20.00'da yapılacak Tarık Buğra'nın yazdığı, Sabri Özmener'in yönettiği eserde Gökhan Tüzün (Nahit), Demet Boci (Hatice), Sedat Mayadağ (Vasıf), Salih Bayraktar (Sadi), Özlem Şendinç (Necla), Esra Şen (Zozo), Okan Kağnıcı (Rıza Baba), Remzi Kürşat Süren (Çığırtkan), Kerim Güngör (Kadri), Ömer Alper İzci (Vedat), Emel Elevli (Tekgül), Okan Güler (Jön) rol alıyor. İbişin Rüyası, 3-4-5 Ocak'ta saat 20.00'da, 6 Ocak Cumartesi ise saat 11.00 ve 20.00'da yeniden seyircisiyle buluşacak.

'MİDASIN KULAKLARI'

ADT çocuklar için 'Midasın Kulakları' adlı oyunu da sahneleyecek. Çocuklara keyifli, neşeli dakikalar yaşatılacak eser, 14 Ocak Pazar ve 30 Ocak Salı günleri saat 14.00'da izlenecek. Güngör Dilmen'in yazdığı ve 'Dede Korkut' masallarında adı geçen komedi oyunu Deli Dumrul da yoğun istek üzerine ocak ayı programında yerini aldı. 17 Ocak Çarşamba saat 20.00'da sahnelenecek eserde, Orkun Yılmaz, Murat Boluk, Serkan Yakar ve Salih Bayraktar rol aldı. Kuru bir derenin üzerine yaptırdığı köprüden insanları zorla geçirmeye çalışırken izleyenleri kahkahaya boğan Deli Dumrul, 17-18-19 Ocak'ta saat 20.00'da, 20 Ocak Cumartesi ise saat 15.00 ve 20.00'da sahnelenecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!