Adrenalin tutkunları fuarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Adrenalin tutkunları fuarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 13:25

Adrenalin tutkunları fuarda buluştu

Haberin Devamı

87'İNCİ İzmir Enternasyonal Fuarı'nda dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen sokak sanatçılarının gösterileri beğeni topluyor.

Dünyanın çeşitli yerlerinden gelen ve İzmir Enternasyonal Fuar'ında buluşan gruplar; denge oyunlarından jimnastik gösterilerine, usta sihirbazların gösterilerinden akrobasi hareketlerine, hula hoop etkinliklerinden jonglörlere, pizza şovlarından komedi performanslarına kadar birçok sokak gösterisini Folkart sponsorluğunda Palyaço ve Sokak Gösterileri sahnelerinde sergilemeye devam ediyor. Fuarın dördüncü gününde Palyaço Sahnesi Otto Il Bosotto, Hoopelai'yi ağırladı. Dört ayrı alanda kurulan Sokak Gösterileri'nde Luther Bangert, Demenzio Show, Toni Smith, Funny Kito, Mencho Sosa, Flyıng Dutchman, Mr. Copini, Popeye & Olive, Andrea Fidelio Onair, Vinly Burns, Tavo Tavinsky, Great Wolynski, Raoul Gomiero, Cronopia, Melon The Human, Diogo Alvares, Grete Gross, Circo Puntino, Paolo Piludu birbirinden ilginç şovlarını fuar ziyaretçilerine sundu.

FREE FALL'A OLAN İLGİ ARTIYOR

Kültürpark fuar alanının en merak edilen ve gören herkesin deneyimlemek istediği Free Fall alanında yine uzun kuyruklar oluştu. İsteyenlerin 4 metre yükseklikten atlayabildiği ve fuar boyunca da devam edecek olan Free Fall'a ziyaretçilerin ilgisi yoğun oldu. Ziyaretçilerin atlayışlarının hemen ardından sporcu ve akrobat olan Nicolas Retabi, Pierre Gones - Tavares, Niels Dalery ve Yoann Roucaud akrobasi ve görsel şölen sundu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!