Adrasan'da çevre yolu çalışmaları

Güncelleme Tarihi:

Adrasanda çevre yolu çalışmaları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 15:40

Adrasan'da çevre yolu çalışmaları

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'ne bağlı Adrasan Mahallesi'nde çevre yolu açma çalışmaları devam ediyor.

Kumluca Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından Adrasan Mahallesi ile Mavikent Mahallesi'ni birbirine bağlayacak çevre yolu çalışmaları devam ediyor. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yol çalışmalarını inceleyerek, bilgi aldı. Başkan Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan çevre yolunun açılmasının Adrasan'ın değerini arttıracağını belirterek, yolun Adrasan ve çevre mahallelerin Antalya ve Kumluca'ya alternatif ulaşımına da katkı sağlayacağını söyledi.

Yaklaşık 1.5 kilometre uzunluğundaki yolun 20 metre genişliğinde olduğunu kaydeden Çetinkaya, "Çevre yolunun açılmasıyla Mavikent ve Yeşilköy mahallelerinin Adrasan'a ulaşımı kolaylaşacak. Bu yol aynı zamanda alternatif bir ulaşım olacağı için ihtiyaç olan bir yoldu. Aynı zamanda bu yol çalışması dolayısıyla mahallede bulunan imar yollarının da açma çalışmalarını yapılıyor. Yaklaşık 1 ay sonra genel anlamda yol açma çalışmasının tamamlanmasını hedefliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!