Adrasan'a kesintisiz içme suyu

Güncelleme Tarihi:

Adrasana kesintisiz içme suyu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 14:50

 Adrasan'a kesintisiz içme suyu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi turizm merkezi Adrasan'da, özellikle yaz aylarında artan su ihtiyacını karşılamak için çalışma başlattı.

Kumluca ASAT Şube Müdürlüğü, Adrasan Mahallesi'nde vatandaşların su ihtiyaçlarını kesintisiz olarak karşılamak amacıyla, sahil mevkiinden Deniz Yolu caddesine kadar olan bölgeye 1200 metre içme suyu hattı çekiyor. Yaklaşık 2 haftadır bölgede çalışmalarını sürdüren ASAT ekipleri, 15 günlük çalışmanın sonunda mevcut içme suyu hattına ek su takviyesi sağlamış olacak.

TEMİZ SAĞLIKLI İÇME SUYU

Kumluca'da su sıkıntısı yaşamamak için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, “Adrasan Mahallesi için ilave su takviyeleri sağlayarak vatandaşların yaz aylarını sorunsuz geçirmesi için uğraşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla çalışmalara başladık. Adrasan'ın içme suyu debisini biraz daha arttırmaya çalışıyoruz. Çalışma tamamlandığında Adrasanlılar çok rahatlayacak. Amacımız vatandaşlarımıza temiz, sağlıklı ve sürekli içme suyu hizmeti sağlamak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!