Adnan Öztürk'ten "Seçim 2014'te" iddiası

Güncelleme Tarihi:

Adnan Öztürkten Seçim 2014te iddiası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2013 13:15

Geçmiş dönemde Ünal Aysal'ın Başkan Yardımcılığını da yapan, Galatasaraylı eski yönetici Adnan Öztürk, Galatasaray Başkanı Aysal ve ekibine sert eleştirilerde bulundu. Öztürk ayrıca Galatasaray'daki seçimlerle ilgili de önemli bir iddia dile getirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü'nde başkan Ünal Aysal'ın bir önceki yönetiminde başkan yardımcılığını üstlenen ve geçmişte başkan adayı olarak seçime giren isimlerden Adnan Öztürk, teknik direktör Fatih Terim'le ilgili yapılan tartışmalar konusunda yönetime ağır eleştirilerde bulundu.

Öztürk yaptığı açıklamada, Aysal yönetiminin Terim konusunda samimiyetsiz bir tutum içinde olduğunu savunarak, "Beraber çalıştığınız, aynı yola baş koyduğunuz, sizin izninizle TFF'yle görüşen ve 'Dört maçlığına anlaştık, para pul konuşmam' diyen bir kişinin arkasından dedikodu yapıyorsanız, işin gerçeğini öğrenmek için sağı solu karıştırıyorsanız, bunun adı samimiyetsizliktir" ifadelerini kullandı.

Yönetimin sergilediği tutumun Galatasaray ananelerine de uymayan işler olduğunu kaydeden Öztürk, "Hele bahsettiğiniz kişi bu camianın evladı, divan kurulu üyen ve kulübünün sembollerinden birisiyse, yapılan tek kelimeyle yakışıksızdır.Yakışıksız işler çevirenlere de bizim camiamız her zaman gerekeni yapmıştır.Yine gereği yapılacaktır" diye konuştu.

Terim'in camia için çok önemli bir isim olduğunu anlatan Öztürk, "Fatih hoca da bugün Galatasaray'ı, yüze ayrı arkadan ayrı konuşanların, perde arkasında tezgah kurma alışkanlığı olan insanların yönettiğini gayet iyi biliyor. Hiç canını sıkmasın, camia kimin ne olduğunu, ne işler çevirdiğini gayet iyi biliyor" şeklinde görüşlerini aktardı.

"Mayıs 2014'te seçim olacak"
Adnan Öztürk, Galatasaray'da yeni seçilen yönetim kurulunun görev süresinin iddia edildiği gibi 3 yıl olmadığını ve 2014 yılı mayıs ayında kulüpte seçim olacağını ileri sürdü. Kulüp tüzüğü gereğince 2014 yılı mayıs ayında seçimin yapılacağını ve bunun tersini söyleyenin ise kendisini mahkemede bulacağını savunan Öztürk, "Yönetim görev süresinin 3 yıl olduğunu sanıyor ama 2014 yılı mayıs ayında kulüpte seçim olacak. Herkes bunu böyle bilsin. Bu tarihten sonra da yönetimdeki isimlerden hiçbiri orada olmayacak" diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!