Adnan Öztaş'ın adı 'Çok Amaçlı Salon'da yaşatılacak

Güncelleme Tarihi:

Adnan Öztaşın adı Çok Amaçlı Salonda yaşatılacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2018 13:07

Adnan Öztaş'ın adı 'Çok Amaçlı Salon'da yaşatılacak

Haberin Devamı

TORBALI Ticaret Odası, geçen 9 Mayıs'ta yaşamını yitiren Başkan Yardımcısı Adnan Öztaş'ın ismini, çok amaçlı toplantı salonuna verdi. 12 Eylül günü İZTO Başkanı Mahmut Özgener'in katılımı ile salonun yeni ismi için tören düzenleneceği bildirildi.

Torbalı Ticaret Odası Meclisi'nin aldığı kararla, 'Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nun adı, 'Adnan Öztaş Toplantı Salonu' olarak değiştirildi. Çevresinde sayılan, sevilen bir işadamı olan ve ölümü gerek Ticaret Odası'ndaki çalışma arkadaşları gerekse yakınları ve sevenlerini yasa boğan Addan Öztaş'ı unutamadıklarını belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Meclis Başkanı Erkan Aksoy, "Yönetim Kurulu Başkanımız meclise salonumuzun isminin değiştirilmesini teklif etti. Biz de meclis üyelerimiz ile birlikte aldığımız karar ile genç yaşta kaybettiğimiz yol arkadaşımızın ismini ölümsüzleştirmiş olduk" dedi. Aksoy, 12 Eylül'de İZTO Başkanı Mahmut Özgener'in katılımı ile salonun yeni ismi için tören düzenleneceğini kaydetti.

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun da, "Acımız ilk günkü gibi taze. Sevgili Adnan abi benim yol arkadaşımdı. 5 yıl boyunca hemen hemen her gün paylaşımlarımız oldu. Odamızın binası yapılırken birlikte çok sıkıntılar çektik. Şimdi emek verdiği bir binada isminin yaşamasını istedik. Bu anlamlı karara imza veren veren meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Adnan Öztaş'ı da bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

Adnan Öztaş, geçen 9 Mayıs'ta eşiyle tatil için gittiği Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası'nda kaldığı bir otelde kalp krizinden yaşamını yitirmişti.

TORBALI (İZMİR), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!