Adnan Nas: Aslında geçen sene istifa etmeliydik

Güncelleme Tarihi:

Adnan Nas: Aslında geçen sene istifa etmeliydik
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2014 09:17

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Adnan Nas, üzerlerine çok gelindiğini belirterek, "Aslında bizim geçen sene istifa etmemiz lazımdı" dedi.

Haberin Devamı

Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'da başkan Ünal Aysal döneminde genel sekreterlik yapan Adnan Nas gündemdeki konularla ilgili olarak net açıklamalarda bulundu. “Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Biliyorsunuz mutlaka bir şeyler diyecekler. Bana kalırsa yönetimden geçen sene bile çekilebilirdik. Çünkü çok negatif şekilde üzerimize yükleniyorlar. Kimse ‘Aferin’ demiyor. Üç senede bir sürü başarı elde etmişiz biraz takdir beklemek gerekir. Başkanın da sabrı taştı, istifa etti. Bende aynı düşüncedeyim” dedi.

'RAKİPLERİMİZ BİZDEN KÖTÜ'

Mali tabloyla ilgili olarak defalarca açıklama yaptıklarını belirten Nas, “KAP'a açıklama yaptık. Üç kulübün karşılaştırmalı tablolarını verdik. Bunları kimse dikkate almıyor. Neden sadece Galatasaray gündeme geliyor. Niye diğer kulüpler görmezlikten geliniyor. Diğer kulüplerden defalarca iyiyiz. UEFA standartları açısından baktığımızda diğerleri çok daha kötü. Zararımız da diğerlerinden daha az. Bakıyorsun herkes ‘Galatasaray batıyor’ diyor. Ne denebilir ki, biz aynı dilden konuşmuyoruz sanırım” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!