Adıyamanlı Judocular Türkiye Şampiyonası’na Hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Adıyamanlı Judocular Türkiye Şampiyonası’na Hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2016 15:18

ADIYAMANLI JUDOCULAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

Adıyamanlı 10 judocu 5-7 Şubat tarihleri arasında Alanya’da yapılacak olan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’na katılacak.
Belirlemiş olduğu program kapsamında dönem dönem şampiyonaların düzenlendiğini ve il bazında bir çok turnuvaya katıldıklarını belirten Judo Adıyaman İl Temsilcisi Ali İhsan Çalışkan, “Geçtiğimiz günlerde Erzurum’da 22-24 Ocak tarihleri arasında düzenlenen müsabakalara 6 sporcu ile katıldık. Sporcularımız çeyrek finale kadar yükseldiler. Final müsabakalarında rakiplerine yenildiler. Önümüzde Alanya’da yapılacak olan Ümitler Türkiye şampiyonası var. 4 bayan 6 erkek sporcumuzla burada Adıyaman’ı, temsil edeceğiz. 13-14 Şubat tarihleri arasında ise Muş’ta, yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi grup finaline 10 sporcumuz mücadele edecek. Bütün sporcu kardeşlerimize, ailelerine, antrenörlerimize, Judo Federasyonu Başkanımız Fatih Uysal’a ve bizlere her konuda destek olan Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Bağcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.
Yıl içerisinde müsabakaların yoğun geçtiğini ve bu bakımdan antrenmanlarında yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Judo Antrenörü Tacettin Pektaş, “Bünyemizde bulunan sporcu kardeşlerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Judo Federasyonumuzun hazırlamış olduğu program kapsamında iller bazında, bölgesel ve Türkiye şampiyonası müsabakaları yapılmakta. Geçtiğimiz günlerde Erzurum’da, Büyükler Türkiye Şampiyonası düzenlendi. Önümüzdeki günlerde Alanya’da, Ümitler Türkiye Şampiyonası yapılacak ve hemen arkasından 13-14 Şubat tarihleri arasında ise Muş’ta, Anadolu Yıldızlar Ligi grup finali müsabakaları düzenlenecek. Bu bağlamda haftanın 6 günü sporcu kardeşlerimizle antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz yetenekli sporcularımızın sayısını arttırıp, Türk sporuna kazandırmaktır. Bu vesileyle bütün sporcu kardeşlerimize, ailelerine, Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal’a ve bizlere her konuda destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Bağcı’ya teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!