Adıyaman'da mahremiyet konferansı

Güncelleme Tarihi:

Adıyamanda mahremiyet konferansı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2017 16:03

Adıyaman'da mahremiyet konferansı

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN (DHA) - ADIYAMAN'da, İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu koordinesinde 4- 6 yaş arası çocukların annelerine yönelik 'Ailede Maneviyat ve Mahremiyet Eğitimi' konulu konferans düzenlendi.

Belediye Konferans Salonunda düzenlenen ve Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Eğitim Uzmanı Fatma Kotan’ın konuşmacı olarak katıldığı programa; Vali Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy’un eşi Ünzile Atasoy, Vali Yardımcılarının eşleri, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ile çok sayıda bayan davetli katıldı.

İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü’nün açılış konuşmasıyla başlayan programda, Din İşleri Yüksek Kurulu Eğitim Uzmanı Fatma Kotan tarafından verilen konferansa Adıyamanlı bayanlar büyük ilgi gösterdi.

Fatma Kotan tarafından verilen Konferansta, toplumun temel direği olan ailenin korunması, ilim ve irfan yolunda şuurlu bir toplum duyarlılığının oluşturulması, manevi değerlerin aile içerisinde öğretilmesi, yaşatılması ve bu değerlerin her türlü olumsuzluktan korunması hususlarına dikkat çekildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!