Adını taşıyan kültür merkezi ve düğün salonunu hizmete açtı

Güncelleme Tarihi:

Adını taşıyan kültür merkezi ve düğün salonunu hizmete açtı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2017 17:50

Adını taşıyan kültür merkezi ve düğün salonunu hizmete açtı

Haberin Devamı

AYDIN Nazilli İlçesinde, MHP'li Belediye Başkanı Haluk Alıcık kendi adını taşıyan kültür merkezi ve düğün salonunun açılışını törenle yaptı.

Nazilli Belediyesi tarafından Hamzallı Mahallesi'ndeki eski düğün salonunun yıkıııp, yerine 420 metrekare kapalı alana sahip toplam 1100 metrekarelik

kültür merkezi ve düğün salonu yaptırıldı. Yapımı bir yılda tamamlanan kültür merkezi ve düğün salonuna Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın adı verildi.

Haluk Alcık Kültür Merkezi ve Düğün Salonu'nun açılışı için bugün tören düzenlendi. Törene, MHP'li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Hamzallı Mahalle Muhtarı Ali Önal, kültür merkezi ve düğün salonunun mahallerine kazandıran Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür edip, hayırlara vesile olmasını diledi.

"NAZİLLİ'Yİ KARŞILIKSIZ SEVDİK"

Belediye Başkanı Haluk Alıcık da  "62 kırsal mahallemizde gece, gündüz demeden çalışıp, hizmet ve projeler üretiyoruz. Biz, Nazilli'yi karşılıksız sevdik. Her zaman da aynı duruştayız. Nazilli'nin belediye başkanıyım, bundan onur ve gurur duyuyorum. Nazilli'de ve bizden hizmet alan tüm mahallelerimizde bugüne kadar çok güzel hizmetlerin altına imzamızı attık. Atmaya da devam ediyoruz. Biz hizmeti, 'Allah razı olsun' denmesi için yapıyoruz. Zorlu bir yolda çalışıyoruz. Sıkıntılarımız olsa da bir hizmet yarışındayız ve bunları yaparken de siz muhtarlarımızı lokomotif görevi yapıyorsunuz. Her zaman muhtarlarımız yanımızda, bizi hiç bırakmıyorlar" diye konuştu.

Konuşmaların arından Başkan Haluk Alıcık, açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesip, kültür merkezi ve düğün salonunu hizmete açtı.

Burhan CEYHAN / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!