Adım adım Rio’ya

Güncelleme Tarihi:

Adım adım Rio’ya
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 00:57

Gerçekten kötü başladığımız bir maçta Avrupa’nın en inatçı takımlarından birini mağlup etmeyi başardık.

Haberin Devamı

İlk iki set çok ama çok basit hata yaptık. İstekli Almanya karşısında Kübra ve Gizem’in direnci ile önemli bir geri dönüş gerçekleştirdik. İkinci sette ise tam tersi bir senaryo vardı. Bitti dediğimiz sette 23-20 öndeyken ikili hücum turunda sıkıştık ve bu seti oyuncu değişiklikleriyle sete tutunmaya çalışan rakibimize kaptırdık.

EDA BİR YILDIZ

Ancak kaybedilen setin ardından tüm takım toparlandı ve seyirci desteği ile maçın kalanında üstünlüğümüzü kabul ettirdik. Tek maçta sezonluk blok yapan Kübra bana göre bu sınavın kahramanı. Eda Erdem Dündar isminin altını çizelim. İki gündür sahada inanılmaz işler yapıyor. Tam bir yıldız ve milli takımımız onunla parlıyor.
Almanlar vaktinde Berlin duvarını yıktı ama maçta file önündeki duvarın ardından sahamızı göremediler. Duvarın üstünde Kübra ve Eda yazıyordu. İki günde altı puan topladık ve gruptan çıkmayı garantiledik. Bu mükemmel gözüküyor fakat kimseyi yanılmasın. Hollanda maçı ve sonrası çok daha zor olacak. Bu maçlar hedef yolunda ki en önemli engeller ve biz hala çok hata yaparak oynuyoruz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!